Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Sneen falder tæt over trætoppene, over de to mennesker og dyret, der ligger der i sneen og forbløder. Han har stadig kniven i hånden, der drypper blod fra bladet ned i sneen og danner røde blomster. Tiden står stille som i en glasklokke, luften suges mod dem som fotozoom. Han har lige dræbt kaninen, nu er den næsten død, ligger og gisper efter de skarpe flænger i nakkekødet. Han ser på hende, de kolde øjne dér, dem hun aldrig før har set, de har nu vendt sig mod hende. Han lader kniven falde til jorden.
-Lede sæk, siger han, går.

Skriv kommentar

Besvarelsen Blomster i sneen er publiceret 12/08-2015 17:05 af Elif Karaca under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 12/08-2015 17:05
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Hannah White (Anne Mohr)
Fantastisk! Er helt vild med den måde du får den røde farve til at træde i kraft, jeg bliver helt i tvivl om hvor vi er henne. Hvilken tid. Men spørgsmålet er jo snarere, hvem dræbte virkelig den kanin..?
8 år siden
8 år siden
#2 Pernille T. Boldemann (Crystalbluefox)
Virkelig flot tekst der giver en lyst til at ville læse mere af den.
8 år siden
8 år siden
#3 Lejsy Storm
Det er en kort men stærk tekst. Den indeholder rigtig mange sanser beskrevet med få ord.

Mvh.
Lejsy Storm
8 år siden
8 år siden
#4 Anne Sophie Schou (Fitte)
Jeg synes der er noget interessant over fortællingen og helt sikkert og en dybere mening med forholdet mellem kvinden og manden, men på en måde er billedet for kliché den med blodet og sneen. Efter min smag for oplagt et billede, da den er set før, men slet ikke noget dårligt billede. Kompliment for din mystik, men jeg ser desværre ikke meget originalitet over fortællingen.

/ Anne Sophie
8 år siden
8 år siden
#5 Mine Vinkler
Meget fangende, billedlig tekst. Skal vist læse mere af dig ..
8 år siden
8 år siden
#6 Mai Omi
Stærkt!
8 år siden