Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

De sorte pletter på nethinden omfavnede ham med blide kys, mens støjen langsomt fadede ind til et monotont bip. Chokket lagde sig som en tung dyne over hans krop, og tiden stod stille for en stund. Det eneste han mærkede, var den våde og lune asfalt under ham, der kærligt varmede hans legeme. Det gav ham en betryggende følelse af glæde og lettelse - næsten en euforisk tilstand. Midt i det sorte viste et svagt lys sig. Lyset rummede en rolighed, der gav ham et klarsyn. Han svævede højt og kiggede ned. Der stod de. Dem, der gav ham liv.

Skriv kommentar

Besvarelsen Klarsyn er publiceret 22/10-2015 21:47 af Cathrine Madsen (Hjertestarter) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 22/10-2015 21:49
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 RGRA
Rigtig godt skrevet. Prøvede selv kræfter med de 100 ord, og det er sørme svært at ramme dem. Du har dog gjort det virkelig godt, uden at misse detaljer og samtidig uden at fylde unødvendigheder ind i tekster.
8 år siden