Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun har en hånd på rattet. Den anden fægter hun med, mens hun skælder ud. Hendes stemme er snøvlet og hendes øl er lun. Vi drøner ud langs de små landeveje. Bakkerne er høje og svingene skarpe. De våde veje skinner i månens skær. Pludselig blænder et skarpt lys os og bilen glider rundt. Der kommer et brag! Jeg skriger, men lyden af de hvinene bremser, der bliver klodset i, overdøver mig. Jeg mærker ribbene brække, lungerne blive knust og blodet samles i min mund. Jeg overlever ikke. Jeg kigger op og ser, at mors lune øl heller ikke gjorde.

Skriv kommentar

Besvarelsen En lun øl er publiceret 05/11-2015 13:09 af Camilla Schrøder (Camillafreja) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 05/11-2015 13:09
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Sys Høj (Forårsglad)
Uha en historie og slemt at være øl og ikke mindst barn, der er vant til øllen er vigtigere end en selv. Sprit kørsel med dødelig udgang og godt skrevet. Forårsglad
8 år siden
8 år siden
#2 Silje Aleb (Paletten)
Og barnet har allerede bemærket det på stemmen...har sikkert fornemmet det med alle sine sanser...godt skrevet. :-)
8 år siden
8 år siden
#3 zchaabi
Den øl må have betydet meget for moderen, når hun vil risikere sit barns sikkerhed for den. Vigtigt budskab!
8 år siden