Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Rugbrødsmadderne smagte altid bedre hos farmor og farfar. Det smagte godt, og vi hyggede. Men der var alligevel noget galt. Jeg vidste bare ikke hvad. Farmors mobil ringede ude i køkkenet. Det var mor. Hun havde rædsel i stemmen og råbte efter hjælp. Far havde igen drukket for meget øl, var besvimet og gået i kramper. Vi kørte hjem til mor med det samme. Han så død ud som han lå der. Helt livløs. Ambulancefolkene tog ham med. Aldrig har jeg i mit liv været så bange for at den far jeg hadede og elskede på samme tid skulle dø.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den sidste øl er publiceret 05/11-2015 23:13 af RuneKR under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 05/11-2015 23:13
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 D. Blauenfeldt
God tekst, på trods af begrænsningerne.
Men jeg savner nogle beskrivelser af hvordan følelserne føles, (hvis det giver mening) den fysiske fornemmelse der rammer kroppen ved visse følelser. Is i maven, gåsehud, svimlende fornemmelse i hovedet.
8 år siden
8 år siden
#2 RuneKR
Tak for din kommentar. Jeg er fyldt ud med på hvad du mener, og jeg vil give dig fuldstændig ret.
8 år siden