Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Rigshospitalets lange gange genlød af en klapren, der slog i takt med mit urolige hjertes første slag. Et skarpt lys ramte mig og fik mig til at trække fletningerne hen foran øjnene. Min mor og jeg lå alene på stuen. Hun aede min kind og bød mig velkommen til verden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Mellem fødsel og død er publiceret 16/11-2015 22:51 af Silje Aleb (Paletten) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 16/11-2015 22:51
Besvarelsen er på 50 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Kenneth Brehmer Nielsen (Brehmer)
Velkommen til livet.
Et traume der vil følge en til man dør.
Teksten er jeg lidt forvirret over - og til hvilken personlighed den henvender sig til
5 år siden
5 år siden
#2 Mrs. Sunshine
Fin indledning, mange gode sanser. Men synes måske det lidt svært at komme videre i teksten efter så malende en beskrivelse. Eller måske er det bare en appetitvækker.
5 år siden
4 år siden
#3 Silje Aleb (Paletten)
Ja - det er jo en appetitvækker. Det var det opgaven gik ud på. :-)
4 år siden
4 år siden
#4 Silje Aleb (Paletten)
Kenneth Brehmer. Jeg ved ikke helt, hvad du mener med til hvilken personlighed. Dette skal forestille teksten på bagsiden af en endnu ikke skrevet bog. En selvbiografi om du vil - eller det kunne være fiktion eller en blanding. :-)
4 år siden