Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Alt er sløret. Det er ikke til at se eller høre noget. Der er helt stille, som når man dykker under vandet og trykket stiger, jo dybere man går. Bomben ramte plet. I hjertet af de Syriens forstæder. Den kom som en overraskelse, ingen nåede at reagere. Endnu engang er alt ødelagt, og det må bygges op. Et skrig bryder tavsheden. Støvet har lagt sig. Alt er i ruiner. Husene er ikke længere huse, men i stedet blot tunge, ødelagte murbrokker. Ingen legende børn tilbage på gaderne. Der er tomt. Hvornår vil dette nå enden? Hvornår er nok simpelthen nok?

Skriv kommentar

Besvarelsen En håbløs krig er publiceret 13/12-2015 23:00 af Pernille Baade (jyskpoesi) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 13/12-2015 23:00
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Kristian Andersen (Den_Friske)
En hård historie, hvor du tegner et godt billede af hvordan krig er med husene der er blevet til murbrokker og det at du skriver ingen legende børn tilbage på giver virkelig historien en trist og nærmest dyster stemning.
8 år siden
8 år siden
#2 Sys Høj (Forårsglad)
Ja det er frygteligt hvad der sker i Syrien og ingen mening med det og alt er ruiner og ingen er sikker og så Et kærlighedseventyr, som handler om syriske flygtninge med traumer og hvor svært det er at finde ro og mening med tingene for dem. Når man ikke får gjort noget ved ens lidelse, så går alt galt og ikke deres skyld og når de sad og fortalte om alle dem af deres venner og bekendte, som var døde pga. krigen. Intet at vende tilbage til og intet at finde en mening med i det nye, fordi man er rodløs og skadet...
8 år siden