Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Rune stirrede tomt gennem vinduet. Regnen silede ned i stænger, så gadens orange skær spejlede sig fra tusind sider. Om hjørnet kom en mand med stålgråt hår til syne. En lædertaske blev flået åben og gennemrodet, for derefter at blive kastet tilbage over skulderen. Med et fraværende blik, slog han en lille paraply op. Et par af stængerne rev sig fri fra stoffet, så det blafrede i vinden.
Manden stod et øjeblik, urørligt. En hånd fandt plads i panden og gned om tindingerne, som for at lindre en hovedpine.
En krum, gråhåret stakkel traskede videre ned ad den våde gade.

Skriv kommentar

Besvarelsen Modvind er publiceret 14/03-2016 15:59 af Zakarias Suviér (Zakarias) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 14/03-2016 15:59
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Marie F
Jeg synes at du klarer det ret godt med at beskrive en lille "hverdagskatastrofe", som er let genkendelig. Og dejligt med din evne til at beskrive miljøet og personen (:
8 år siden
8 år siden
#2 Vagn F. S. Ejegam (Nesnerøs)
Kan ærligt talt ikke helt finde ud af, hvad jeg vil sige.
Men tror jeg savner noget i det. Men samtidig er det egentlig ret fedt på sin egen måde. Simpelt, stemningsfuldt, sådan.
8 år siden