Inspirationsøvelse #7

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Der stod jeg, lige midt i et straffesparkfelt og følte mig helt fortabt. "Hvad fanden sker der?" siger jeg forsigtigt til mig selv. Ingen kan høre mig, ingen kan se mig og ingen bemærker mig selvom jeg står blandt alle.
Det er kun et par dage siden jeg mærkede sommerfuglene baske i maven, og hvor en form for lykkerus
strøg igennem mine åre som jeg ikke havde følt længe.

I aften er der fest, men jeg orker ærligt ikke - jeg fornemmer en følelse som jeg ikke kan lokalisere, men jeg kan mærke det ikke er særligt rart.
Jeg skal huske at sidde med pokeransigt til middagen, tænk hvis de kan se det på mig... eller rettere på os.. Ingen bemærker noget, ikke engang han bemærker mig i aften,måske han har ikke så meget at sige idag, som han havde for nogle dage tilbage. Der blev max udvekslet 3 ord imellem os over bordet og jeg tænker at han måske har brug for en tale konsulent efter vores sidste møde.

Musikken brager igennem højtalerne og jeg kan næsten ikke høre mine egne tanker. Latterlig musik, og latterlig stemning... Jeg nærmest væmmes.

Jeg er mere stille end jeg plejer, heller ikke det er der nogen der bemærker og alligevel er der en i blandt mængden der ved jeg er fuldt ud tilstede... og dog.

Jeg går på wc for at se mig selv i øjnene - desværre er det dine øjne jeg så igennem vinduet, da jeg så dig holde hende i dine arme udenfor - du smilede bare til mig som ingenting var hent "hov vent, det burde da være mig" tænker jeg. Hold kæft jeg er en bondekold ude fra 17 kartoffelrække - jeg viste det ville ske, men alligevel kom det lidt som en overraskelse - Mon han må lide af seriøst hukommelsestab, for det er kun et par siden jeg var hende der stod i hans arme!! Hvor fanden blev jeg lige af i hans verden? Følelsen af totalt fiasko og udnyttelse bankede mig lige ned i klinkegulvet - føj for en mavepuster. Det var følelser fra én yderlighed,til en anden.

Pokeransigtet ændre sig aldrig - jeg smiler og lader som ingenting selvom der er vulkan udbrud der stråler ud i hænderne.

Måske han vandt den store pot lige nu - men en rigtig pokerspiller vinder hele turneringen... GAME ON!
Tilfældige ord: talekonsulent, bondeknold, pokeransigt, hukommelsestab, straffesparkfelt

Skriv kommentar

Besvarelsen Du smilede bare er publiceret 04/12-2016 20:06 af Janela Engel under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #7.
Version 1 - 04/12-2016 20:06
Besvarelsen er på 395 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.