Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Lars var træt af det her, men det her indbruds-job giver for godt. Han bryder ind af vinduet. Han kan ane omridset af en seng og håndjern på gelænderet. Han hører noget, så han gemmer sig under sengen. Det er et flirtende par. Hun siger det her er hendes fantasi. Manden er usikker. Hun beordrer ham. Håndjernene blive låst i og en lynlås gå op. Hun skriger af lyst og madrassen begynder at dryppe ned på Lars under sengen. Fy for satan tænker Lars og løber larmende ud til parrets store forskrækkelse. Lars er nu officielt helt færdig med indbrud.

Skriv kommentar

Besvarelsen De gylde dråber er publiceret 16/02-2017 10:38 af Titken Toft under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 16/02-2017 10:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Polina Slosvau (polina s)
Okay, jeg grinte højlydt! :) Stakkels ham - din timing til sidst i drabblen fungerer rigtig godt for komikken. Man kan tydeligt se det for sig, både parrets forskrækkelse og den totalt paniske, halvvåde tyveknægt. Karma. ;) Du har nogle grammatiske smuttere, som gør et eller andet ved flowet, men derudover er det en rigtig sjov vinkling på temaet.

- Polina.
7 år siden