Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Mine øjne sitrer. Lyset drager mig tættere. Ved min fod ligger der et splintret vindue og ved siden af mig drukner en kvinde sin sorg i tårer.
Indeni i mig er der en kamp, en kamp jeg ej kan følge. Mit hjerte blusser, mine hænder skælver, men alt er tomt.
Skrig på skrig fylder luften og røg fylder mine næsebor. Hvem var det? En mørklødet mand styrter forbi. Kunne det være ham?
Jeg vender min fod og går. Mine ører lukker i og jeg søger at kvæle alt omkring mig. Døden stirrer ind i vore øjne, men mine kigger ned.

Skriv kommentar

Besvarelsen To ansigter i en sø af ild er publiceret 05/03-2017 01:26 af Kasper Jepsen (Kasper J) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 05/03-2017 01:26
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Kasper Jepsen (Kasper J)
Har aldrig prøvet sådan noget her før, så bær over med mig hvis det ikke er særlig godt :)
7 år siden
7 år siden
#2 Polina Slosvau (polina s)
Dramatisk drabble - jeg kan rigtig godt lide din slutning, den er rammende: "Døden stirrer ind i vore øjne, men mine kigger ned." Du måtte måske godt holde mig lidt mere i hånden som læser, ifht. den ramme du har skabt om fortællingen - det tog mig et par gennemlæsninger at forstå, hvad der skete for din fortæller. :)

Jeg kan godt lide den cirkulære bevægelse, du får skabt med øjnene i starten og i slutningen (sitrer, kigger ned) såvel som foden ved vinduet og foden der vender.

- Polina.
7 år siden