Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Katastrofer, vi ser dem overalt, hører om dem hvor end vi går. De nager på os, når de sker for nogen vi kender, men intet kan forberede dig på dem, når de kommer efter dig. Når katastrofen sniger sig ind gennem sprækkerne i dit hjem, og slanger sig videre ind til dit hjerte, hvor de overtager alt, bliver hele din verden. De værste katastrofer er dem som kommer uventet - Når katastrofens kolde lange fingre pulselig jager omkring din krop og tager de ting som du troede du havde for dig selv. Katastrofer, sker i familien, og blir' i familien.

Skriv kommentar

Besvarelsen Bag hjemmets fire mure er publiceret 16/04-2017 00:09 af Freja Rosenlund Nielsen (Freja Rosenlund) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 16/04-2017 00:09
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Niels Cenius (Snowlion)
Jeg kan godt lide din skarpe analyse af hvad en katastrofe er. Min familie mistede min lille dreng Thomas i en trafik ulykke sidste år, og vi mødte netop også at man følte sig overrasket af klamme katastrofe fingre som når Harry Potter jages af de forkerte magter der ikke vil det gode. Vh Niels
7 år siden
7 år siden
#2 Sys Høj (Forårsglad)
Ja det bliver i familien nogen gange og den her katastrofe har lange fingere og en sjov måde at beskrive en katastrofe på .
7 år siden