Pigen der ikke kunne sove

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun stirrede op i loftet. 5 timer endnu, ingen panik. Hun vendte og drejede sig, og øjnene fandt igen loftet. 4 timer. Nu skal jeg sove. Fald i søvn viskede hun til sig selv igen og igen i det tusmørke rum. Men puden foldede mærkeligt, dynen syntes kortere end normalt og hun kunne ikke finde plads til armen. 3 timer, sov så! Fald i søvn nu, du er nød til at sove, i morgen er vigtig. På maven, ryggen, 2 timer. Lyset strømmede ind i rummet, dagen var godt i gang og hun vågnede med et sæt, men for sent.

Skriv kommentar

Besvarelsen Pigen der ikke kunne sove er publiceret 15/11-2017 20:59 af Thomas Aagaard Jensen under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 15/11-2017 20:59
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Kristina Krille
Det kunne være mig du havde skrevet om. Jeg kan genkende de ting du skriver. Det trak lidt på smilebåndet, tak.
2 år siden
2 år siden
#2 Sys Høj (Forårsglad)
Sådan havde jeg det den anden dag, da jeg vågnede 35 min før jeg skulle være på job og ud og cykle halvt i søvne grine
2 år siden
2 år siden
#3 Anni73
Ja det er da en katastrofe, at vågne forsent til noget vigtigt. I starten kunne jeg ikke lige se katastrofen, ved at hun ikke kunne sove, men det er jo ikke det, der er pointen
2 år siden
2 år siden
#4 Ling Angeline
Titlen har vækket min interesse,og teksten med søvnløshed, som er meget genkendligt for mig. Det er gyseligt for mig at læse den beskrivelse om : " Men puden foldede mærkeligt, dynen syntes kortere end normalt og hun kunne ikke finde plads til armen", er nok katratrofe, hvis det var noget livsvigtig for hende, og hun kom for sent.

Og igen udfra mit perspektiv , hvis det var livsvigtig for mig, ville jeg nok holde mig vågne, siden jeg ikke kan sove, i sted for at ligge der, vendte og drejede.

tak fordi jeg må læse med!

de bedste hilsner
Ling
2 år siden
2 år siden
#5 Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
Super fin historie - du kan noget med billeder. Hvorvidt det er "actuib" er vel en smagssag. Jeg kunne godt savne noget mere gang i den, men ikke at kunne falde i søvn, kan jo også være meget action-præget, især for den anden part ..

Jeg giver 3 stjerne netop fordi min smag er lidt mere hårdslående.

mvh Knud
2 år siden
1 år, 8 måneder siden
#6 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Hej Thomas :)

Ja det må jo være lidt af en katastrofe ikke at kunne sove. Kender det kun alt for godt.
Godt skrevet ;)

Vh. Jannik
1 år, 8 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#7 Carsten G Løv
Medrivende og dramatisk opbygget. En slutning, der kalder på nysgerrigheden. Mer af det.
1 år, 4 måneder siden