Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

I fuld fart, cykler jeg hen ad den mørke sti. Den velkendte kriblen i nakken tager til. Fornemmelsen af at blive forfulgt. Paranoia. Mørke skikkelser, med lange arme, rækker ud efter mig. Prøver at vælte mig af cyklen. De hvisker mit navn, prøver at bilde mig ind, at de bare er vinden. Jeg tror dem ikke. Jeg kan mærke deres kolde ånde i nakken. Jeg nærmer mig et træ. Jeg kan se en mørk skygge. Lige ud for mine øjne. Et par sko. Det er ikke en skygge. Det er ikke min fantasi. Der hænger en mand i det træ.

Skriv kommentar

Besvarelsen Frygt er publiceret 18/11-2017 18:50 af Anni73 under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 22/11-2017 23:21
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 14.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Anni73
Der skulle altså ikke have stået kortprosa ved titel.. min fejl
2 år siden
2 år siden
#2 Anni73
Beklager. Jeg har vist besvaret det her helt forkert.
2 år siden
2 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
Gyser timen der ændre til sidst til noget man ikke helt venter på cykelstien ;-) og går nok hvad du har sat det under og jeg har også fået lavet forkert og har øvet mig masser af gange og gør det stadig. Fornøjelse at læse, når der kommer nyt, som er meget bedre end en selv til det skidt.
2 år siden
2 år siden
#4 kscdk
Hej Anni,
Du har ramt flowet supergodt: Man fornemmer hun cykler hurtigere igennem teksten - i takt med at angsten stiger i hende. God vekslen mellem korte og lange sætninger. Desværre bliver flowet ødelagt lidt af tegnsætningen. Især de steder hvor der er forkerte kommaer, men også steder hvor et komma måske skulle have været et punktum? Det kan du eventuelt kigge mere på, næste gang du er i en redigeringsfase. Klø på - god arbejdes lyst :)
2 år siden
2 år siden
#5 Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Temmelig angst provokerende. Godt gået.
2 år siden
1 år, 10 måneder siden
#6 Marianne Thorborg (Miana)
Hold da op: Kort og præcist. Med chok effekt! Være at læse!
1 år, 10 måneder siden
1 år, 10 måneder siden
#7 Tenna Hermansen (Tenna)
Den slutning havde jeg ikke set komme. Godt skrevet. det kommer som en overraskelse, men passer stadig ind i stemningen. kort men omfattende.
1 år, 10 måneder siden