Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

"Kom ikke tættere på" hviskede hun "der er ikke mere at gøre" sagde hun, om muligt endnu lavere, da hun hørte lyden af fugtige fodtrin komme nærmere. Regnen silede ned, mens natten fyldtes af den mørke buldren fra tordenen, som blandede sig med høje fortvivlede skrig, der lød til at komme fra alle retninger. Hvor mange stemmer mon der var, tænkte hun, mens hun så ned på det der engang havde været hendes ben og mærkede hvordan blodet strømmede ud af hende. I det fjerne kunne hun ane lyden af sirener, med et svagt løfte om håb. Hun lukkede øjnene.

Skriv kommentar

Besvarelsen Kom ikke tættere på er publiceret 06/03-2018 22:19 af Nittensyv under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 06/03-2018 22:19
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Heidi Leonhard
Uhyggeligt - jeg synes, du favner temaet godt - ingen afsløring af uhyggen, der breder sine vinger.
6 år siden
6 år siden
#2 Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
Sød lille billedrig historie med typiske klicheér. Der er nogle ukendte i denne fortælling: De våde skridt, skrigene i baggrunden og x antal stemmer. Jeg tænker de ord og vendinger kunne være brugt til endnu mere uhygge :)
6 år siden
6 år siden
#3 Miriam Lidberg (happygirl)
Meget interessant skrevet. man fanger virkelig dramaet. får hun mon hjælp i tid?
6 år siden