Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Sabina var mere beskidt og ildelugtende end de fleste andre flygtninge, politiassistent Andersen på Vejle politistation plejede at møde, når de meldte sig. Hun stank af komødding og rævepis. Hvis han havde set grundigere på den lille syrer, ville han imidlertid måske have opdaget ligheden mellem hende og billedet af den efterlyste IS-terrorrist Hala Zakaria, der hang på væggen på stationen.

Men som Hala Zakaria havde regnet med, var hun mildest talt ikke værd at se på lige nu. Gennem hele det seneste år havde hun ligget underdrejet i et sommerhus ved Vesterhavet og via nettet søgt efter den mand i Danmark, der var skyld i, at hendes celle blev opdaget og sprængt. Nu havde hun hans navn. Næste skridt krævede et cpr-nummer. Det kunne hun få som legitim flygtning i Sandholm. Hun følte sig næsten allerede ren igen. Klar til at give ham et stille kys. Af død.

Skriv kommentar

Besvarelsen IS-enkens tørre tårer er publiceret 20/05-2018 21:39 af Carl Peter under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 20/05-2018 21:39
Besvarelsen er på 149 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.