Inspirationsøvelse #7

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Jeg må være blevet noget senil, her på det sidste. Jeg sidder nok så kækt med en prismærket automatpistol i min venstre hånd. Jeg kan absolut ikke mindes at have købt sådan en genstand.
Og hvad skulle formålet med den være ? Jeg hader ikke nogen nok til at pløkke dem ned. Hæhæ nu tænker jeg lige som en forbryder -- pløkke dem ned. Et godt udtryk. Det vil jeg bruge rigtig meget.så folk bliver bange for mig. Hmm hvilke folk ?

Jeg klør mig selv på maven, mens jeg alvorligt overvejer at rejse mig op - man sgu jo nødigt overanstrenge sig.

Nej, jeg drømmer selvfølgelig - vups så niver jeg mig i ar ... av for fanden. Nå, ok. dette er virkeligheden Jeg må lide af hukommelsestab siden jeg slet ikke kender noget til den åndsvage pistol.

Det er nok Madsen, der har listet sig ind, mens jeg lige blundede lidt. Ja og dog ? Hvor skulle det fjols have sådan en pistol fra ? Den må være ny, når der stadig er prismærke på den. Hvad koster den ? Hold da k... 1.500 dask. Ja så har jeg i hvert fald ikke købt den. Jeg kan heller ikke have stjålet den ? Hæh - ja hvor ? Måske har Netto haft et godt tilbud.

Jeg lægger pistolen i min natskuffe, og går ud på gangen, hvor folk haster forbi med flyttekasser. En yngre kvinde står lidt beklemt og betragter flyttemændende. Forhåbentlig er det ikke hende, der skal flytte ind, for der må vel være en nedre aldersgrænse - eller hvad ? Da jeg spørger hende, kigger hun lidt skamfuldt på mig, og fortæller, at det er hendes far, der skal flytte ind.Det var da godt.

Inde i opholdsstuen sidder Madsen med et smørret grin. Han ligner en, der har skudt papegøjen eller guldfuglen eller hvad det nu er, man skyder - hov med en automatpistol. Jeps." Nå, du er måske færdig med at bruge den ?" hvisker jeg fordækt til ham. "Bruge hvad ?" han ser endnu mere åndsvag ud, end han plejer. "Ja, du ved godt ?" "Nej jeg gør sgu da ej" nu ser han ligefrem olm ud, så jeg mister lysten til kaffe, og trisser ind på mit værelse.

Jeg vil nu lige godt se pistolen igen, så jeg trækker skuffen ud - men det eneste jeg kan finde, ud over det, der plejer at være der, er fjernbetjeningen
Tilfældige ord: hukommelsestab, automatpistol, prismærke, aldersgrænse, guldfugl

Skriv kommentar

Besvarelsen Fjernbetjeningen er publiceret 12/09-2018 22:57 af elsebaungaard under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #7.
Version 1 - 12/09-2018 22:57
Besvarelsen er på 407 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.