Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det havde været en dag ligesom alle andre, jeg sad nu bag rettet i min bil på vej hjem fra arbejde. Efter kun 10 minutter ringede telefonen, et enkelt tryk på det trådløse headset var alt og min mand kunne fortælle mig at han var blevet fyret fordi hans chefer troede han havde udleveret hemmelighed til et rivaliserende firma. Alt derefter skete så hurtigt, lyskrydset lyste rødt, jeg kunne ikke nå at stoppe, den anden bil der hamrede ind i siden på min, braget som kom både udefra og fra headsettet. Sirenerne hylede snart. Et hjerte stoppede, et hjerte slog.

Skriv kommentar

Besvarelsen Sammenstødet er publiceret 01/10-2018 17:52 af Folling Angel under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 01/10-2018 17:52
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Noah Azazel
Det er meget fint skrevet, og du beskriver situationen godt, dog vil jeg påpege, at det vil være nemmere at læse, hvis tegnsætningen var spot-on.
5 år siden