Jeg kendte ikke mig selv

Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Jeg havde sat mig selv så langt ned på min egen prioriteringsliste at jeg ikke engang vidste hvad jeg selv ønskede længere, jeg vidste ikke hvordan jeg det var når jeg fik min vilje, hvordan det føltes at få mine ønsker opfyldt, hvordan skulle jeg blive glad når jeg ikke vidste hvordan. Jeg var ensom i tætte relationer imens jeg gik rundt i en stor skuffelse over det sted jeg var i mit liv, i forhold til det jeg så tilbage på og den jeg havde skuffet allermest var mig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jeg kendte ikke mig selv er publiceret 02/12-2018 23:38 af fynskmælkebøtte under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 2 - 02/12-2018 23:41
Besvarelsen er på 90 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Djani Sejd
Hejsa - det er et super emne og meget relevant, som du tør tage op. Fordi kvinder, piger, hunkøn lader til at have et tillært serviceringsmønster, der træder i kraft i dét øjeblik de indgår i et forhold. Meget stort emne, men super at du vælger den indfaldsvinkel. Som bagslag og appetitvækker, så rammer du spot on, for du vil gøre læseren nysgerrig. Venligst Djani
5 år siden
5 år siden
#2 Amalie S. Hjarsen (Malle2684)
Filosofisk! Kan virkelig godt lide hvordan sandheden står frem, og måden du fandt ud af det tilsidst!
Utrolig smukt!
5 år siden
5 år siden
#3 Niels Cenius (Snowlion)
Jeg tænker det er en god problemstilling, men at det kræver, for den involverede, at der bliver lagt nogle grundige planer, realistiske planer. Ellers kommer man ud i det samme mønster igen. Der skal være noget fra den virkelige verden disse planer kan føres ud i. Så ma ikke bare giver slip for at blive fri. At være fri for noget varmer kun een selv i starten.
5 år siden