Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han havde vendt og drejet sig hele natten. Intet søvn havde han fået. Det var pakken med det saftige pap han havde ventet på. Pap! men endnu bedre var indholdet. Det var kaffe der var inden i. Ja det var så! Kaffe! og det var ikke bare kaffe i en sådan almindelig forstand... Det var rigtig kaffe uden nogen dikke dare! sort kaffe!!. Hans lystige fingre borede sig ind i pappet og gramsede på indholdet. Bare tanken om det sorte kaffepulver gjorde ham helt rundtosset. Han tog hænderne ud og kikkede på dem. Hans ansigt skar grimasser. Forkert bestilling.

MÆLKEPULVER!!!

Skriv kommentar

Besvarelsen Kaffe er publiceret 04/07-2019 14:22 af Johannes Hansen (svævende-sind) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 04/07-2019 14:22
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 måneder, 18 dage siden
#1 Niels Cenius (Snowlion)
Skøn katastrofe. For nu kan han forlade hans og konens seng, og ringe på hos den smukke kvinde,der er flyttet på nedenunder på tredje, og hælde mælkepulver i hendes kaffe. Og udvikle en flirt. Se det er sgu en anti katastrofe.
10 måneder, 18 dage siden
4 måneder, 10 dage siden
#2 Alice Kristensen (ecila)
Hele vejen igennem sad jeg og tænkte hvad nu?. Hvad er der galt med kaffen?, er det overhovedet kaffe?, hvad sker der nu?.

Mælkepulver-en ægte katastrofe :D
4 måneder, 10 dage siden