Pigen med den gule regnfrakke

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Hun havde nær skræmt livet af mig, da hun kom vandrende henover efterårets sidste guld. Jeg hørte hendes sorte gummistøvler knuse de skorpede lig. Hendes nynnen minglede sig med de nøgne træers hvislen i vinden. Hun var svær at se i hendes gule regnfrakke, havde det ikke været for hendes gummistøvler og hendes sorte hår.
Min slags er trænet til at spotte sådan nogen som hende, men det er så forfærdeligt længe siden, at nogen har betrådt sig ved verdens afkrog. Hun ledte efter noget, men på det tidspunkt vidste jeg ikke efter hvad. Først senere. Først alt for sent.

Skriv kommentar

Besvarelsen Pigen med den gule regnfrakke er publiceret 14/12-2019 18:38 af Mathias Ravnholt (Ravnholt) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 14/12-2019 18:38
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 måneder, 21 dage siden
#1 Mira Beck (GreenGirl)
Jeg synes, at det er en super fin tekst. Man når lige at få en smagsprøve på en historie, men man aner ikke, hvad den kommer til at handle om. Jeg vil mene, at der skulle stå "hun var svær at se i 'sin' gule regnfrakke", medmindre det selvfølgelig er en andens?
3 måneder, 21 dage siden