Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Simon trådte speederen i bund. Hans hjertede hamrede i takt med hans frygtsomme tankers flugt rundt i hjertet. Døden fulgte efter ham. Simon var ikke i tvivl. Den sorte ligkistevogn halede langsom men sikkert ind på ham. Han ville blive indhentet før eller senere. Simon skiftede til 5.gear, speedede endnu mere op, bed tænderne sammen. Skulle han møde døden nu?.Nej. Han stoppede bilen på bjervejen og kastede sig ud over skrænten, og håbede at overleve. Han overlede, men smerterne i den brækkede arm og de trykte ribben var næsten uudholdeligede. Han slæbte sig frem. Så mistede han bevidstheden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Seje Simon er publiceret 11/12-2019 23:09 af Niels Engdal (evighedsblomst) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 11/12-2019 23:09
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 1 måned siden
#1 Mathias Ravnholt (Ravnholt)
Er vild med ideen om, at døden er ved at indhente ham: i en ligkistevogn :D
Meget intenst og spændingsfuldt. God åben slutning :)
1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden
#2 Mira Beck (GreenGirl)
Hold da op, hvor der sker meget på få linjer. Jeg synes, at det har en enorm fed effekt, at ligkistevognen nævnes på den måde, som døden der haler ind. Det hele er lidt udefinerbart, men alligevel virkelig fedt. Jeg kan rigtig godt lide det!
1 år, 1 måned siden
1 år siden
#3 Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
God historie fortalt kort.
1 år siden
2 måneder, 24 dage siden
#4 Rene Kim Frederiksen (Renekim)
Nu du bange :D
kort og simpelt.
2 måneder, 24 dage siden