Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

scooterne startede, i først hug.
Den kørte samme vej, som mange gange før.
Pia, havde en dejlig ridetur på Akia, ingen kunne ødelægge hendes dag. Da Ida kom ind i stalden, var det ikke et lille hej. KUN Brok. Pia prøvet at forsvare sig, men uden held.
Ked af det, køre Pia hjem, på hendes scooter.
Det var ikke første gang, Ida var på nakken af dem, stod opstaldet. Nu var det Pias tur.
Pia igennem et T-kryds, hun ser ingen biler, gashåndtaget bliver drejet. BANG, hun overså bilen, der kom fra en af side vejene.
Scooterne blev til reservedele.

Skriv kommentar

Besvarelsen Reservedele er publiceret 15/02-2021 21:44 af Maria Louise S. Jensen (mlsj) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 15/02-2021 21:44
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 måneder, 10 dage siden
#1 Mmousiedk
Selve ideen er god, men for mig bliver det lidt rodet og jeg har svært at holde fokus på i indholdet. Måske lige mere struktur kunne løse det, men det er jo en smagssag.
5 måneder, 10 dage siden
5 måneder, 9 dage siden
#2 Rud Stenfisker (Stenfisker)
Jeg elsker (undskyld) din primitive og rå tilgang til kontant udbetaling af meningsfyldt tekst.
Sådan!

hilsen Rud
5 måneder, 9 dage siden
5 måneder, 8 dage siden
#3 Louise Amkær (Anlou)
Der er virkelig potentiale i denne her tekst og jeg tror, den kan blive skarpere. Historien er der, dramaet er der. Det er blot et spørgsmål om den sidste polering, inden du har et spejlblankt billede.
/Louise
5 måneder, 8 dage siden
5 måneder, 1 dag siden
#4 Bjarke Pedersen (Sjællænderen)
Spændende historie! Jeg er meget glad for Scooter-starten, der så bliver til reservedel, det virker rigtig godt! Man skal også lige læse den igennem et par gange, for at forstå, hvad der sker. Jeg ved ikke om det var intentionen, men det virker godt!
5 måneder, 1 dag siden