Inspirationsøvelse #2

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 3 foruddefinerede navneord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 3 ud af i alt 25 navneord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Alle snakker om gaden som om det var en dampstrygejern,
der stryger tingene fint og elegant,
men glemmer at snakke om rummets store grå elefant
men jeg fandt, jeg fandt ud af at
gaden er ikke andet end en dødskamp mellem venner, familie og mange mennesker du kender.
det hele ender i et blodbad, endnu en familie ved et gravested
grader deres sorg ud, alle snakker om håb men hvor længe skal man holde ud.
gaden er ikke andet en dødskamp der handler om magt penge og stoffer, sus efter deres næste offer som en fisker der logger fisk til sit krog, det er som en action film som blev skabt af et filmselskab, hurtig biler og pistoler, lækker damer i fine kjoler og patronerne flyver rundt gennem gaderne og ingen kan heale skaderne, når skaderne er sket.
du finder aldrig lykken ud på gaden uanset hvor længe du leder,
har du altid djævlen ved din siden der vrider dine hjerne, som tager dig væk fra denne verden og tager dig ud i det fjerne. husk på at gaden tager hvad den giver sådan er de uskrevet regler. skyder du i dag bliver du skudt i morgen.
så forlade gaden og hold dig vågn. hold dig vågn min ven, gaden er ikke en du vil kend for gaden er din værste fjende, du tror du kender den men den er ikke til at kende, for du render rundt med en der har skabt mange konger og som har dræbt mange konger og når du høre hende skrige så er du død, død som en mand i sin kiste,
det kan godt være gaden giver dig noget at spis men til sidst bliver du spist, for den får dig til at tro du er store men husk altid på at der findes nogen der er større.
Tilfældige ord: dampstrygejern, dødskamp, filmselskab

Skriv kommentar

Besvarelsen Gaden er publiceret 05/03-2021 01:35 af Zein Ali (BigMoon) under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #2.
Version 1 - 05/03-2021 01:35
Besvarelsen er på 305 ord og lix-tallet er 47.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 måneder, 16 dage siden
#1 Ulhan
Knækprosastil. Gaden her er et farligt sted at være. Ingen formildende omstændigheder. God beskrivelse af et meget dystert sted.
7 måneder, 16 dage siden