Madpakker

55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

"Gider du købe rugbrød på vej hjem fra arbejde, vi har ikke mere?". Han sidder med brillerne langt nede på næsen og læser om Brøndbys nederlag til FCK. Hun dasker til ham med viskestykket "Hører du efter? Kører du forbi Rema 1000 efter arbejde?". Han grynter og hun siger "Hvad?" Han nikker og lukker avisen.

Skriv kommentar

Besvarelsen Madpakker er publiceret 08/07-2021 23:57 af Sandie Egelund under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 08/07-2021 23:57
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 1 måned siden
#1 Conni Bird (LystSkriveren)
Det er fint skrevet. Man kan udmærket godt fornemme, at kvinden er lidt kommanderende, mens manden er helt åndsfraværende.
1 år, 1 måned siden
1 år, 1 måned siden
#2 Wonderland65
Måske er det sket før, at han har glemt at købe noget, han har lovet? Kan også være, at hun føler, at hun generelt får for lidt opmærksomhed fra ham.
Det er lykkedes at fortælle en hel del i den korte tekst.
1 år, 1 måned siden