3 måneder, 15 dage siden

Den som myrder elsker

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Insektets følehorn skelede, samtidig med at drengens pind kom den nærmere. Overalt på trægulvet fandtes der revner, men følehornene blev holdt i skak af den bugtede pind.
'Mor, jeg har fanget en til' Råbte drengen ud gennem gangen, uden helt at vide om hun kunne høre det. I det korte øjeblik drengens opmærksomhed havde vendt sig mod gangen var insektet allerede i kurs mod det næste stykke mellem træbrædderne. Drengen slog uden tilløb det underste af pinden mod jorden og ramte insektet midt på kroppen, så det mastes og blev til endnu en brun plet på det afskallede stykke lud.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den som myrder elsker er publiceret 16/03-2022 16:57 af Aurora Cont under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 16/03-2022 16:57
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 måned, 13 dage siden
#1 Tukk
Ideen om en katastrofe for et insekt, der er en normal dag for et barn fungerer godt. Jeg synes dog at formuleringen " slog uden tilløb det underste af pinden mod jorden" noget forvirrende, for der er vel ingen anden del af pinden, der kan ramme jorden?
1 måned, 13 dage siden