35 år

Online 1075 dage siden

Pernille T. Boldemann

Crystalbluefox

Livet er en historie, men det er også mange historier og hvad livet kan skænke os, nyder jeg at twiste rundt til at lave min egen version af en historie. Sådan er vi skribenter vel bare.
Jeg nyder at skrive og har gjort det i mange år efterhånden, men for det meste har det været engelske fanfictioner i 'One Piece'-universet og nogle meget få danske historier. Jeg er for tiden i gang med at skrive en længere roman der hedder 'Frosne Minder' som jeg har "syslet" med i de seneste par år og er meget snart færdig med denne.
Jeg er en person som ikke dømmer folk på udseende, tro og "kærlighed", men på hvordan de er inden i.
Hvad ellers er der at sige om mig?
Spørg endelig løs, alle er velkomne!

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 28/12-2012
Køn og alder Pige/kvinde · 35 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2015 (2) · 2014 (3) · 2013 (2)
Kommentarer 2018 (2) · 2015 (6) · 2014 (24) · 2013 (3) · 2012 (2)
Flest kommentarer til Sebastian Winkler (Aeio) · Simone Høyer · Tenna Hermansen (Tenna) · Kubeba G Lui · Louise Knudsen (Excelsia)
Flest kommentarer fra Bettina Vilsbøll Thomsen (Bettina) · Jytte Black (Lilla Blomst) · Simon Katona-Peyk (SimonKP) · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Kenneth Brehmer Nielsen (Brehmer)
Debatindlæg 2014 (2)
Min synopsis
7 år siden
Zeb griber chancen da hans bedstefar tilbyder ham en stilling som instruktør i sin dojo for at træne og oplære nogle børn i den japanske sværdkunst kendo, over i New York, Manhattan. · Alt starter kaoti... [...]
Drabble-action
7 år siden
Det prikker stadigvæk i hånden, hjertet hamrer af sted som et lokomotiv der er løbet løbsk. · 'Jeg' løb løbsk. Kedlen koger stadigvæk. Men når jeg ser angsten, ser chokket i dine øjne, dine ellers så kø... [...]

Nye brugere