Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det prikker stadigvæk i hånden, hjertet hamrer af sted som et lokomotiv der er løbet løbsk.

'Jeg' løb løbsk. Kedlen koger stadigvæk. Men når jeg ser angsten, ser chokket i dine øjne, dine ellers så kønne øjne. Ser hvordan du kryber længere væk fra mig og tættere hen til bordet, som vil den kunne yde dig den beskyttelse som jeg normalt ville yde, da fordamper vreden og jeg står tilbage og føler mig som et fjols.

Som et uhyre.

Jeg så det ikke førend at det var for sent, men du så det.

Du vidste det... og lod dig nøje.

Skriv kommentar

Besvarelsen Som et Uhyre er publiceret 23/05-2013 22:22 af Pernille T. Boldemann (Crystalbluefox) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 3 - 24/05-2013 23:59
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Hej!
Det er en spændende drabble og fyldt med følelsesmæssig action, der er ledsaget med en enkelt fysisk handling. Det synes jeg er smukt. Altså, at du formår at fortælle detaljeret, følelsespræget og indlevende en enkelt handling og giver læseren en slags spænding og indlevelse i kroppen.
Lige som en lille bemærkning synes jeg, du mangler et punktum i den 4-linje lange sætning. Man bliver lidt "stakåndet" af at læse en så lang sætning selvom kommateringen er i top. :)
Super god drabble.
Mvh Alexandrina :)
7 år siden
7 år siden
#2 Hawer
Rigtig god drabble. Den er smuk skrevet.
Den få læseren til at sidde tilbage med en følelse af at havde været tilstede.
Du laver en god optrækning til, at der vil ske noget spændende.
Når man har læst den ville man ønske at der var mere, og man begynder selv at digt videre, på hvad der kan være sket, inden den scene du beskriver.
rigtig god

Venlig Hilsen Hawer
7 år siden