Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Zeb griber chancen da hans bedstefar tilbyder ham en stilling som instruktør i sin dojo for at træne og oplære nogle børn i den japanske sværdkunst kendo, over i New York, Manhattan.

Alt starter kaotisk godt, men hele hans liv tager sig en drastisk drejning, da han støder ind i den franske blonde mand, Michel Basquite, hvis verden ikke ser helt så køn ud. Langsomt men sikkert drages Zeb ind i Michels fordrejede verden, og til sidst ved han knapt hvem eller hvad at han skal tro på.

Michel er utilregnelig, ulæselig... men måske så er der noget om de breve som den blonde ofte modtager fra en hvis M?

Måske så er der en forbindelse mellem det og grunden til at Michels psyke langsomt bliver ædt op? For noget fra fortiden er vendt tilbage og efterlader sig en grusom blodig sti efter sig.

"Skal vi lege, lille dreng...?"

Skriv kommentar

Besvarelsen Frosne Minder er publiceret 29/11-2013 21:37 af Pernille T. Boldemann (Crystalbluefox) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 29/11-2013 21:37
Besvarelsen er på 150 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.