41 år

Online 1401 dage siden

Dan Andersen

DalleValle1978

Hej.
Jeg hedder Dan, er 34 somre. Kommer oprindeligt fra Nordjylland, men allerede i barneårene flyttede jeg til det sydjyske.
Er her for at se om det er noget for mig, samt for at se om mine evner som forfatter vækker interesse i de andre brugerens øjne.
Håber at dette forum, vil komme til at give mig det jeg søger. Jeg kommer til daglig fra øen Als i det sønderjyske, men er sidste efterår flyttet til trekantsområdet. Jeg har nu i flere år. både skrevet digte og sange. Har forfattet en julekalenderhistorie, samt er nu ved at prøve at skrive min selvbiografi. Er til daglig førtidspensionist ef [...]

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 08/04-2013
Køn og alder Dreng/mand · 41 år · Krebsen
Tekster publiceret 2016 (1) · 2013 (2)
Kommentarer 2016 (5) · 2013 (2)
Flest kommentarer til Ida Pedersen (Anita A) · Lea Knakkergaard (Byvandrer) · Thomas Christensen (thomaxz) · Anette Sørensen (fuglsang)
Flest kommentarer fra Karin Askholm (Askholm) · Sys Høj (Forårsglad) · Inge Erhard (Inghard) · Schane Alexander Blicher · Jytte Black (Lilla Blomst)
Eventyr og fabler
3 år siden
rigtig sød historie. Godt at nissen fik kontakt med menneskene til sidst
Digte
3 år siden
Hård tekst, en måde at udtrykke sig på i savnet om en person der måske ikke er her længere
Digte
3 år siden
Hey. Virkelig godt skrevet, en god infaldsvinkel til hvordan livet kan være
Digte
6 år siden
Rigtig god, men også en meget hård tekst. Fik virkelig kuldegysninger, samt hår rejsning flere gange undervejs i teksten da jeg læste den. Fortsæt det gode arbejde. · Hilsen Dan

Nye brugere