18 år

Online for nylig

Jasmin Hedensten

Jasminhedensten

Fritidsskrivning midt i den travle hverdag af en studerende. Tanker og følelser der skal på plads, som fylder mere end nogensinde. Fiktive tekster kan også forekomme. Tidligere oplevelser som der ikke er sat ord på, bliver nu nedskrevet til et større overblik. Almindelige tanker der nu skal udfoldes til mere detaljeret og sammensatte ord, med stor præg af kærlighedens forvirrelse.

Publiceret: 4
Afgivet: 11
Modtaget: 14
Puls: 37,7

Medlem siden 29/04-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 18 år · Vædderen
Tekster publiceret 2020 (4)
Kommentarer 2020 (11)
Flest kommentarer til Ann R. Sørensen (Savanti) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Simone Nielsen (smukkehjerte) · Morten Bak (Vimstrup) · Leif Sørensen (Leif S)
Flest kommentarer fra Mikkel Skau (Mikkel12396) · Christina Harritz (Anniina) · Morten Bak (Vimstrup) · Britt Kjellerup · Ann R. Sørensen (Savanti)
Digte
14 dage siden
Utrolig smuk digt. Ligger også selv meget fokus på de sidste to linjer, meget smukt!
Digte
14 dage siden
Kort og godt! Smuk måde at lege med rimet i digten.
Aforismer og gruk
14 dage siden
Meget dyb, men samtidig meget simpelt. Flot!
Aforismer og gruk
14 dage siden
Jeg synes det er en smuk tankegang! En tilgang til livet som for nogen kan virke ualmindeligt tåbeligt. Eller for andre, som mig, give det en stor mundfuld perspektiv og stof til eftertanke. Jeg er vi... [...]
Aforismer og gruk
14 dage siden
Friskt og slesk! Super dejligt.
Digte
16 dage siden
Utrolig flot minde til den afdøde digter. En smuk hyldest af hans smukke poesi, som vi alle slugte ligeså råt som den var skrevet. · Må hans plagede sjæl få evig fred..
Rim og vers
16 dage siden
Er vild med den måde du beskriver sirenens ro hos dig! Rigtig smukt skrevet
Blandede tekster
16 dage siden
Rigtig smuk beskrivelse af mulig søvnløshed med en også mulig forelskelse på tankerne:) · Man kan mærke længslen helt ind i hjertet.
Digte
16 dage siden
Er vild med den måde du stiller dig selv i en slags "uvished". Denne sårbarhed bliver virkelig omsat til accept og giver en ro for læseren. Smukt!
Digte
16 dage siden
Det er en utrolig flot tekst! Man kan mærke frustrationerne og lidenskaben. Er vild med det!

Nye brugere