2Savnet
Ligger i mørket, venter på søvnen overmander mig, savnet, savnet ... [...]
Blandede tekster · kærlighed
11 måneder, 10 dage siden
4ømhedens øje
Nærhed, tryghed skabt af en dyb sø af kærlighed fra dig, din tils... [...]
Blandede tekster · hjertevarme
1 år, 4 dage siden
3Det tavse skrig
Det tavse skriggggg det som omverden ikke høre, ser, eller føler,... [...]
Blandede tekster · psykisk smerte
1 år, 1 måned siden
3Kærlighed
Tomheden, ensomheden og angsten for ikke at være god nok til at b... [...]
Blandede tekster · kærlighedserklæring
1 år, 1 måned siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Leif Sørensen (f. 1960)
Ligger i mørket, venter på søvnen overmander mig, savnet, savnet skyller i land som en kæmpe bølge der har rejst sig 1000 mil borte, som et eksprestog i fuld fremdrift, rammer den mig med enorm kraft, ser dig for mig, du er som engle der svæver i mit indre, kan føle dig og din kærlighed til mig dybt i sjælen, din udstråling skinner som en håndfuld diamanter, skarpe og smukke i alle farver af kærlighed, omsorg og respekt, til mig og omverden omkring dig, din duft så blød, så drømmende, rammer mine næsebor og sender en bølge af ømhed og nærhed dybt ind i mit sind, dit sorte blanke smukke hår bølger frem og tilbage som bølgernes lette skulpen i vandkanten og lægger sig over mig som en dyne af kærlighed, ømhed, savner din fysiske nærhed ved min side, svinder stille ned i søvnen og drømmende om dig.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/05-2020 10:45 af Leif Sørensen (Leif S) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.