35 år

Online 40 dage siden

Charli Kora

Kibu

Jeg 35 år og arbejder som billedkunstner. Eventyr og kontraster har i mange år været min hverdag i både den litteratur som jeg interesserer mig for og i det billedkunstneriske regi. Nu er tiden kommet til at forbedre mit skriftlige virke og jeg har derfor, efter megen overvejelse, lavet mig en profil her.
Korrekturlæsning er ikke min stæke side. Især er kommasætning ikke ligefrem en nydelse for mig, så I skal være velkomne til at rette mine sproglige misere hvis noget falder jer for øje. Jeg er her for at lære.
De bedste hilsner,
Kitt

Publiceret: 1
Afgivet: 0
Modtaget: 3
Puls: 4,8

Medlem siden 17/04-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 35 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2019 (3)
Kommentarer 2019 (7)
Flest kommentarer til Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Storme Kornelius van Dijk Madsen (Storme van Dijk) · Benny Frits Andersen · Ove Nielsen (Confucius) · Anastacia Svensson (AnaVienna)
Flest kommentarer fra Ulla Hexibru (heksemutter) · Poul Erik Pedersen (Poulerik) · Sys Høj (Forårsglad) · Ove Nielsen (Confucius) · Niels Cenius (Snowlion)
Stærke følelser
3 måneder, 20 dage siden
Hun sidder der foran mig. Helt ude på kanten af enmandssengen der står op mod væggen. Bag ved hende hænger plakater med diverse boybands der for længst er gået af mode. Lige nu kigger hun ned i gulvet... [...]
Drabble-katastrofe
4 måneder, 3 dage siden
To dage efter min fødselsdag hørte vi støvlerne mod brostenene. · De kom i natten og trak os ud af vores senge. · Vi hørte ruderne splintres under geværkolbernes tyngde · og vi så skyggerne langs husmurene ... [...]

Nye brugere