70 år

Online 31 dage siden

Flemming Dyremose

Saefir

Elsker at skrive, tænke og udvikle mit mentale kompleks. Jeg er en stor tilhænger at balance mellem input og output. Jeg opleves bedst gennem virkelighedsdeling. Jeg interesserer mig for de fleste fag, og jeg er stor tilhænger af diskussioner der har til formål at afsøge og forstå virkeligheden omkring os. Jeg læser rigtig meget, og næsten kun faglitteratur. Til gengæld læser jeg meget bredt fra humaniora til naturvidenskab.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 1
Puls: 4,0

Medlem siden 14/01-2020
Køn og alder Dreng/mand · 70 år · Vandmanden
Tekster publiceret 2023 (10) · 2020 (2)
Kommentarer 2023 (21) · 2020 (13)
Flest kommentarer til Hawraa Ghaieb (Hawraa) · Ida Pedersen (Anita A) · Camilla Diedrich (PoemsbyC) · Flora Uldmåne (Frk. Fuldmåne) · Tine Larsen (T.Larsen)
Flest kommentarer fra Hawraa Ghaieb (Hawraa) · Inge Erhard (Inghard) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Maïa Westh (MaiiaW) · Kenny Raun (thejester)
Livshistorier
4 år siden
Dirch Passer drak også. Alkohol er en forbandelse når den ikke er moderat. Du kan distancere dig intellektuelt, men emotionelt kan det være svært at distancere sig til sin mor. Når alt kommer til alt ... [...]
Digte
4 år siden
Ja puha..Jeg har set dens mest uhyggelige og grimmeste side, når den tager overhånd og fjerner de sidste rester af livslyst. Vi er stadig langt fra at forstå depressionens natur, og antidepressiva er ... [...]
Kortprosa
4 år siden
Trist som smerte vendes indad, når den dog udglattes lettest udad.
Digte
4 år siden
Man er en fisk i materialismens vande. Man vælter sig i det og søger syndsforladelse i et og samme hug.
Digte
4 år siden
Livets essens er afhængighedsforhold. De forhold vi forstår dårligst er de vi ikke er afhængige af.

Nye brugere