At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Hej, der blev desværre ikke nogen date idag. Hun blev forhindret, også går der nogle uger til næste gang hun får tid.

Da jeg kom ind på mit kontor, var der nogle minutter efter nogle drenge udenfor, der lige ville hilse på "kengames" Jeg vinkede selvfølgelig tilbage. En sagde det meget forsigtigt, men nok til at jeg kunne høre det.

Senere fik jeg hjulpet med en trackpad på en chromebook, den ville ikke mere..også skiftede jeg noget hardware på den, så virkede den.

så var der en der ikke kunne se et søgefelt på en side..den fik jeg også fixet for ham..en kom ind med nogle taster der ikke virkede på chromebooken, - fixet :) så kom der en lille pige fra 3 klasse med en chromebook, hvor internettet ikke virkede..imens jeg fixede det, viste jeg hende et af de løse chromebook tastature, - det synes hun var lidt sejt at man kunne.

I pausen kom der en, der manglede sit uni-login..hun fik min mail adresse..for hun havde ikke lige tid der..så kan jeg sende hende kode til hende..bagefter kom der en, som ikke kunne huske sit kode ord, til den fredericia mail..jeg guidede hende igennem hvad hun skulle gøre for at få det til at virke igen..engang imellem har folk det bedst, hvis der er en støtte pædagog, der klart kan guide dem igennem..så tænker de ikke "er det nu sådan man gør"

Jeg nåede også lige at få skrevet et par breve, - vi har nogle nye chromebooks der skal hentes.

Rengøringen kom også lige og spurgte, om man kunne ringe gratis fra facebook. Jeg har svært ved at forstå hende, men jeg prøver at smile og lade som om jeg forstår. Hun er god nok, jeg ville bare ønske hun var nemmere at forstå.

Men jeg er jo Kenny, - jeg fixer problemerne. Så håber jeg bare der er en, der fixer mit problem engang, - Wake up, from that dream..you are alone, and always will be, just the helper.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget idag er publiceret 02/03-2018 13:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.