Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Hej dagbog, - Idag startede jeg med at se endnu en af de der, - posts hvor mænd kysser på facebook. Designet til at provokere, for dem der lader sig provokere. Jeg havde sådan lyst til at kommentere, du ved..GO over the top! måske skrive, at grunden til folk kigger væk er den samme som når andre par kysser..get a room! men min første tanke var, - skriv, at jeg ellers lavede popkorn og forventede en "dank" porno..med tilføjelsen #forlille film #skuffet - se, det ville ha været en "over the top kommentar"

nå, ellers var dagens sjove højdepunkt, at en ny lærer pludselig kom ind på mit kontor med en stor pakke kiks..han mente jeg skulle ha, som tak for hjælpen..men, jeg gjorde jo bare mit arbejde, forklarede jeg ham. Yep, jeg takkede ham, også gik ham..phew, - da han var gået, vendte jeg mig om til min assistent, der jo er der om tirsdagen, og spurgte om hun ville ha dem..så dem fik hun.

Jeg er begyndt at høre The script, med "the man who can't be moved" engang imellem ville jeg ønske, at der var en der kunne sige noget...men :( men hey..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget idag er publiceret 10/04-2018 19:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.