Flere venner

Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Hej dagbog, idag mødte jeg en kvinde der lige havde fået købt sit VR headset. Hun var ellevild og imponeret over spillet dead and burried. Hun var helt ny i det, og kom med flere glædes udbrud. Jeg selv er altid afmålt, ikke at jeg ikke finder de forskellige spille verdner fuldstændig betagende. Anyway, jeg snakkede lidt med hende..og hun spugte om hvordan man kunne tilføje folk til vennelisten..for hun synes det kunne være fedt, at spille sammen igen.

Mine evner med de 2 pistoler og min taktiske sans, er ved nærmest at blive som en skak computer. Det lykkes mig et par gange, at vinde runden alene..efter hun, og senere en anden var død i spillet. De blev imponeret over mit stratekiske skud. Hvilket de begge hujede og sagde "nice shooting" - jeg sagde ikke noget til det. Jeg er jo kenny, jeg forventer det af mig. Burde ha sagt som en anden gang, hvor jeg også var last man standig...arise my champions..world of warcraft referance.

I tablet spillet, star wars galaxy of heros..var der en der kaldte mig admiral achbar. Folk kigger til mig, for at lede..selv guild lederen. Jeg har aldrig ville være leder..der er for meget extra arbejde i det..lige siden jeg var barn, har jeg altid haft en doktrin der sagde, at kun idioter meldte sig frivillig til extra arbejde. Folk kan lide mig, hvilket jeg hader..jeg kan kun skuffe folk, der forventer at jeg er lige så optimistisk positiv som dem..life is a drag, but its the only thing we will ever have.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere venner er publiceret 13/02-2019 23:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.