Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
3 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
4 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
1 år, 3 måneder siden
Bornholm 3
Michala Esch...
13 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
13 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Kære dagbog.

En behagelig dag blev til aften. Dog stadig behagelig. Det regner stille udenfor. Jeg er alene og har været det, det meste af dagen. Det har været rart bare at flyde helt ud i rummet og samtidig ind i sig selv. Dagen er gået med et nyt spil jeg har downloadet. Anno 2205. Fint spil at leve sig ind i. Det er faktisk et stykke tid siden jeg har givet mig selv rigtig lov til at bruge så lang tid på et computerspil. Men det var nu meget rart. Nu skal jeg bare passe på det ikke bliver en vane og dermed en undskyldning for nye overspringshandlinger. Jeg har så mange ting jeg gerne vil igang med. Så hvordan ser det egentlig ud nu??

Status.

*De dyre kreditorer er betalt ud. Kan jeg tjene 14000kr efter skat hver måned er jeg hjemme økonomisk! udfordringen er at finde et arbejde samtidig med at jeg kan have tid til den kreative proces og tid til den kommende familie. Hele forhandlingsprocessen med kreditorene slipper jeg for at opleve. Kunne ellers have været både udmattende og interessant at opleve.
*Ville egentlig gerne have startet en gruppe for ludomaner på facebook. Har senere fundet ud af, at det måske er bedre med en side, som herefter kan blive en forening. Har sat den del lidt på pause.
*Jeg vil udgive en bog. Tænker faktisk dette kommer helt af sig selv. Jeg skriver når jeg er motiveret og på et tidspunkt har jeg materiale og tanker nok til at finde en råd tråd igennem det hele.

Jeg kan mærke at jeg har fået det lidt bedre. Den indre smerte som typisk også giver mig inspiration til at skrive nogle af de dybeste tekster, er ikke lige så fremtrædende. Det gør mig egentlig ikke så meget bortset fra at teksterne så bliver noget forskellige. De tekster jeg laver er virkelig meget et resultat af hvordan jeg har det. I dag har jeg besvaret nogle øvelser på fyldepennen, på en måde som egentlig ikke karakteriserer min skrivestil. Men det gør ikke noget. Jeg lytter til mit inderste og forsøger at fange substansen og kommunikere det ud på bedst mulig vis. Jeg har det meget forskelligt fra dag til dag.. og derved bliver mit skriv også meget blandet. Sådan er det. Bliver jeg produktiv må verden bare finde sig i, at man aldrig rigtig kan vide resultatet af mit skriv på forhan. Men forhåbentlig vil der vel være nogle konstanter.

Har det rart og har egentlig ikke behov for at skrive mere lige nu

På gensyn

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På snarest gensyn er publiceret 04/07-2019 21:11 af Johannes Hansen (svævende-sind).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.