4 måneder, 18 dage siden

Rød v Blå

Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
6 år siden
Det der med novellekonkur...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
2 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
4 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
3 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
2 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
¨Hej dagbog, - Jeg sidder og skriver på en engelsk "red pill" sang. Rengørings damen fra tailand, nævner konstant at jeg er single, når hun har en af de andre rengørings damer med nede, - og at jeg mangler en kvinde..hvortil jeg kun kan sige, at jeg ikke behøver finde noget som helst. Jeg nyder min frihed, - ingen manipulerende kvinder. Så kommer det altid straks fra hende, og alle andre kvinder der høre mig kritisere dem, - at det må være fordi jeg er til mænd. Sådan kan man jo også undgå, at tage stilling til kritik...måske nyder jeg bare friheden mere, - måske nyder jeg, at der ikke er en eller anden ..indsæt selv skælsord her...der ikke tror hun kan sno en om sin finger..- sjovt, - jeg er blevet immun, og ser nu kvindernes pis overalt. F.eks kommer der tit en ind på mit værksted, med en "søde kloge kenny, blablabla..." hvor jeg med det samme tænker..CUT THE SHIT, and tell me your problem..i dont need your smoke up my...ill fix it, but not because you try and manipulate me, but because its my job.

En kvindelig leder skrev også til mig forleden..og startede med at skrive "søde kenny" - play that game..can i play to? tell me what you want..and cut the BS.

Dagen startede med, at en af dem jeg kender linkede en "computer love" sang til mig og andre..en af de der, med en bestemt kognitiv bias som udgangspunkt, der gjorde at sangen var monoton, og udstrålende angst via uvidenhed. Det gjorde jeg selvfølgelig opmærksom på..come get some..Klar til red pill debat.

fik hjulpet en anden pædagog klokken 22:37..den anden aften..et par gange har manden skrevet til mig, omkring hans chromebook og mail kode..om aftenen via de utraditionelle kanaler, der eller intet har med arbejdet at gøre...sidst var jeg lige ved at falde i søvn, da han skrev..tænkte jeg ligeså godt kunne skrive løsningen til ham i en besked..end at fortælle ham, at han var en klaphat, fordi han skrev til mig klokken 22:37..det ene ville give flere beskeder,..at skrive løsningen kort, ville medføre mindst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rød v Blå er publiceret 07/05-2020 16:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.