3 år siden

Lidt for meget stilhed og ømhed.

Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
13 timer siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Normalt nyder jeg når huset er helt stille, og jeg har det hele for mig selv. Men nu, efter lidt mere end en uge hjemme, er det næsten for stille i løbet af dagen. Telefonen har været tavs, og jeg har brugt formiddagen på at få besvaret et par mails, opdatere budgettet for næste år, og ellers være i køkkenet og bage boller. Abbi er mit eneste selskab, men hun siger ikke en lyd, hun nøjes med at vandre lidt frem og tilbage mellem det varme gulv i badeværelset og mine fødder ved skrivebordet. Jeg tror hun er træt efter i går, hvor vi gik en lang tur i engen og bakkerne. En skøn tur, selv om regnen indhyllede det hele i en tåget dis. men det har jeg altid synes var smukt.

Drengene kommer først hjem ved halv firetiden, og selv om det kort giver et lille afbræk i stilheden, ved jeg at de hurtigt forsvinder op på værelserne og fordyber sig i computerne. Måske når de nybagte boller lige at forsinke dem ti minutter, så jeg kan nå at få at vide, at der (heller ikke i dag) skete noget spændende i skolen.
Lige i dag er det så velfortjent, at de bare sidder ved computerne, efter som de var flittige i går, og fik rigeligt af motion og luft i weekenden. Det fik jeg vist også, for jeg stadig øm i det meste af kroppen. Især i lår og skuldrene. Banen var rimelig ok at køre på i weekenden, efter at have været for våd længe. Vi lavede den for nogle år siden, og i foråret fik den lavet om, dels så vandet bedre kunne løbe væk, dels så drengene kunne lidt mere fart på, og luft under hjulene ved de største hop. Vi må have kørt en times tid fredag, et par timer lørdag og det samme igen søndag. Der var i hvert fald løbet omkring 5 timer ekstra på tælleren. I går blev det ikke til ret meget, udover og at vi fik crosserne vasket, smurt, samt skiftet olien og filteret. Men det tæller også i min bog, og det er mindst lige så vigtigt som at få motion og frisk luft. At de lærer at passe på ting, og vedligeholde dem, i det omfang det er nødvendigt.

Jeg spurgte dem over aftensmaden i går, om de var ømme i armene eller noget. Så genkastet som muligt, men de kunne overhovedet ikke mærke noget. Men når man er elleve, er man måske også mere afslappet og loose af natur end når man er... hmmm, lad os bare kalde det ældre og erfaren.

Stempler i øvrigt officielt ud på juleferie i morgen formiddag. Vi har et virtuelt event på teams kl. 9, hvor vi ønsker hinanden en glædelig jul, og så lukker vi ned. Pånær nogle få i kundeservice, der holder skansen frem til fredag.
Nå jeg kan høre drengene på gårdspladsen, eller rettere Abbi kan, for hun lige rejst sig, og vandret logrende ud i bryggerset.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt for meget stilhed og ømhed. er publiceret 15/12-2020 15:21 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.