Hyggefis-næsten-juleaften

første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Juleaften er udsat her. En klassekammerat til Th. meddelte den 4. søndag i advent, at han var corona positiv, så nu skulle hele 3.c testes. Corona-hotline var meget behjælpelig efter ca. 20 minutter med under middel muzak og "Dit opkald er vigtigt for os". Th. skulle testes på 4. og 6. dagen. Det kunne så blive 6. og 8. dagen, hvis ikke vi skulle en tur til Ringsted midt om natten. Så i dag er Th. blevet testet (han er en champ!) og hvis testen er negativ, holder vi juleaften den 28. december med deltagelse af mormor og bedstefar.

Så i aften har vi haft en hyggefis-næsten-juleaften med hjemmelavede burgere og nattøj i skæret fra både juletræ og alle de skærme, vi har. Absolut ikke en dårlig aften. Det var være super hyggeligt at bare være, uden alle forberedelserne, koordinering af kogeplader og gudstjeneste, forventningens glæde og utålmodighed, bare at være her os to og nyde det. Julemagien er her alligevel, mens Th. jæger en victory royal, og jeg sidder ved siden af med strikketøjet i hænderne og ansporer ham til at skynde sig ind i zonen.

Jeg håber, at alle, uanset corona, familieforhold og alle de andre omstændigheder, der kan komme i vejen for den jul, vi hver især lige havde forestillet os, får en hyggelig og fredfuld jul.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hyggefis-næsten-juleaften er publiceret 24/12-2020 21:35 af Louise Amkær (Anlou).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.