Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
..jo mere lærer jeg, og jo bedre får jeg det..

Skrev et par nytårshilsner til vellidt kollega og endnu en til en god veninde. Ud med sproget. For det går godt.

Skrev lidt frem og tilbage med Grey, spurgte om han ville ses inden næste tur til tandlægen om 10 dage - det blev et ja tak fra ham, så han ville arbejde på enten at få ungerne passet i nogle dagtimer, eller hitte ud af en babysitter til en aften/nat i mit selskab.. Gosh! En nat med ham! Åh det kunne jeg godt.. Og selvfølgelig skulle vi da sove.. Noget af tiden..

Jeg har været nervøs ved at spørge ind til om vi skulle ses.. Det er 5 dage siden vi så hinanden sidst.. Men jeg havde lyst, så jeg gjorde det, og det gav jo pote! At hans unger er hjemsendt nu her, gør ikke tingene lettere, men det er jeg sikker på at han finder ud af.. Jeg er tryg, jeg har sluppet bekymringen - videre! Basta!

Jeg er gået i gang med at lære noget nyt, er dårlig til at træde vande.. Det er helt sikkert også en rest af stress over at være så langt bagud med arbejdet, men pyt med det.. Jeg har et par ting jeg SKAL have ordnet, så det håber jeg at få hul på nu her til aften.. I bund og grund er jeg så svine heldig, at jeg synes rigtig godt om mit arbejde. Rigtig godt faktisk, men jeg hader i høj grad at være bagud! Hvilket minder mig om endnu en ting jeg har glemt.. Ups!

Nå, arbejdet kalder..

Jeg har det hamrende godt - og foden der driller lidt efter løbeturen forleden, er stille og roligt i bedring, så det er også godt..

Søster og jeg har meldt os til noget fitness, det trækker tænder ud, men er samtidig super fedt. Det er så lækkert at komme i gang igen.. Spændt på at høre hvad advokaten melder ud, selvom jeg frygter det mindst lige så meget..

Hunden er tørstig kan jeg høre, og vandskålen tom..

God aften!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jo mere jeg tænker.. er publiceret 03/01-2021 20:26 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.