Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
4 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
1 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
4 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
4 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
7 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
..jo mere lærer jeg, og jo bedre får jeg det..

Skrev et par nytårshilsner til vellidt kollega og endnu en til en god veninde. Ud med sproget. For det går godt.

Skrev lidt frem og tilbage med Grey, spurgte om han ville ses inden næste tur til tandlægen om 10 dage - det blev et ja tak fra ham, så han ville arbejde på enten at få ungerne passet i nogle dagtimer, eller hitte ud af en babysitter til en aften/nat i mit selskab.. Gosh! En nat med ham! Åh det kunne jeg godt.. Og selvfølgelig skulle vi da sove.. Noget af tiden..

Jeg har været nervøs ved at spørge ind til om vi skulle ses.. Det er 5 dage siden vi så hinanden sidst.. Men jeg havde lyst, så jeg gjorde det, og det gav jo pote! At hans unger er hjemsendt nu her, gør ikke tingene lettere, men det er jeg sikker på at han finder ud af.. Jeg er tryg, jeg har sluppet bekymringen - videre! Basta!

Jeg er gået i gang med at lære noget nyt, er dårlig til at træde vande.. Det er helt sikkert også en rest af stress over at være så langt bagud med arbejdet, men pyt med det.. Jeg har et par ting jeg SKAL have ordnet, så det håber jeg at få hul på nu her til aften.. I bund og grund er jeg så svine heldig, at jeg synes rigtig godt om mit arbejde. Rigtig godt faktisk, men jeg hader i høj grad at være bagud! Hvilket minder mig om endnu en ting jeg har glemt.. Ups!

Nå, arbejdet kalder..

Jeg har det hamrende godt - og foden der driller lidt efter løbeturen forleden, er stille og roligt i bedring, så det er også godt..

Søster og jeg har meldt os til noget fitness, det trækker tænder ud, men er samtidig super fedt. Det er så lækkert at komme i gang igen.. Spændt på at høre hvad advokaten melder ud, selvom jeg frygter det mindst lige så meget..

Hunden er tørstig kan jeg høre, og vandskålen tom..

God aften!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jo mere jeg tænker.. er publiceret 03/01-2021 20:26 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.