Stresskvalme

Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
3 år siden
D. 16. Januar 2023
Susann Kokan...
4 måneder, 14 dage siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
#Stop Executions In Iran ...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 21 dage siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 4 måneder siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
4 måneder, 6 dage siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år, 4 måneder siden
Spejle
Marie Martin...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
10 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
9 år siden
Sikke da en møgdag i dag!

Arbejde gik bare helt af pommeren til og det kørte bare super trægt og besværet. Min trainee kæmpede en brav kamp og gjorde det egentlig bare super godt, men det var godt nok op af bakke, både med kunden og teknikken så vi var mildest talt trætte, da vi endelig nåede til vejs ende.

Oveni fik jeg så gæster til aftensmad, de kørte relativt sent og jeg har bare tonsvis og atter tonsvis af arbejde jeg er bagud med. Jeg kan mærke den der stressede kvalme gribe om min hals - bare fordi i dag gik helt af lave.

I morgen skal den bare have en ordentlig skalle igen, vi har aftalt at starte før tid - og vi afslutter så samtidig lidt før.

Jeg kan ikke vente men at blive færdig, jeg har noget andet konsulent arbejde jeg bliver nødt til at få prioriteret og laver FØRST og fremmest! Det var ikke meningen den her opgave jeg sidder med for min anden kunde skulle være SÅ besværlig. Argh!

Veninden der kom på besøg i dag, er jyde. Jyder kan bare noget som sjællændere SLET ikke kan, nemlig at tage det roligt. Vi snakkede om Grey, lidt om Teak, meget om Jude og fremtiden generelt - med og uden forhold. Vi snakkede også om initiativer - og for nogle mænds vedkommende - mangel på samme. Hendes kommende mand (han har friet MIDT i al hurlumhejet med Teak, så hun har slet ikke fået det fortalt) er på præcis samme måde. Han tager ikke initiativ til noget som helst, det er hende der styrer det hele og det passer bare super godt. Samtidig passer han en karriere på landsholdet, så det er ikke fordi der mangler drive - han har det bare bedst med at blive styret og bare sige ja til de forslag hun nu kommer med. Det giver mig ro - for jeg synes ikke det virker så helt vildt skævt igen, jeg synes netop det virker som personlighed.

Skrev til Jude kvart i elleve - om han var gået i seng. Han lå allerede under dynen og var ikke lige frisk på at pludre godnat. Foreslog i morgen i stedet - det mente han var meget bedre, så selvom det var en afvisning, så gav han alligevel noget godt tilbage og jeg sidder og glæder mig til at snakke med ham i morgen i stedet for, hvor der nok skulle kunne blive til mere end fem minutter.

Jeg har bestilt et nyt lagen til hans seng. Burde også købe et til min egen, men nu starter jeg lige med et, vasker det, lægger det på min egen seng og ser om det passer, før jeg pakker det ind og tager det med op til ham. Han får ALDRIG det kaos af, som jeg har lavet på hans lagen - aldrig. Det ved...en kvinde godt og nøej det var kaos. Heldigvis ikke rødt, bare brunligt, men stadig. Fåååårk det var flovt altså!

Småsnapper lidt med Grey - tror dog han er gået kold for i dag. Han vil gerne ringe i morgen mellem 17-22 og jeg kan mærke at det gider jeg godt. Tænker ikke han gider at snakke med mig i fem stive timer, men hvis han gør, so be it - jeg skal nok kunne holde den kørende. Jeg har godt nok brug for at hælde vand ud af ørene og klage over min ensomhed til trods for mange gæster, men vil han være min ven, må han sq tage det sure med det søde.

Jeg savner Jude. Humøret var godt i dag da han først kom hjem fra arbejde. Har ikke hørt fra ham i dag - men har sjovt nok heller ikke skrevet helt vildt meget til ham, så det giver lidt sig selv. Når jeg skriver og spørger om noget, jamen så får jeg svar. Jeg kan godt lide det. Jeg kan ikke anfægte min mavefornemmelse og den er bare - dybest nede - rigtig god.

Overvejer om jeg skal fedte efter mere end en forlænget weekend i hans selskab. Jeg kunne godt. Tror også godt han kunne - det var i hvert fald ham der snakkede om, at han også skulle til at have planlagt at holde noget ferie.

Vi ser - det hele er lidt spændende.

Veninden var i øvrigt fuldkommen enig med mig i, at Jude er sådan en fyr der bare skal have elastik i metermål og finde ud af, at jeg altså ikke går nogen steder, uanset hvor meget han så end spræller i sit hektiske hverdagsliv. Han havde droppet træning i dag, og sendte mig en snap fra vaskekælderen. Enten har han vasket tøj, eller også har han vasket det der lagen. Pinligt. Men ingen billeder af tøjet, så jeg ved det ikke, kan kun gisne. Sjovt nok var det lige præcis lejligheden han brokkede sig over ikke at have tid til i går, så måske åbnede torsdags-muligheden sig alligevel nu her i dag? Who knows, måske der bliver plads til at spørge.

Vi ser - jeg er træt, men jeg skal simpelthen lige have styr på noget mere arbejde, før jeg kan hoppe i seng.

En anden veninde vil gerne snakke med mig i morgen fra kl 5, det gider jeg simpelthen ikke. Det er meget nemmere at holde mig vågen, holde den kørende og bare - sove indtil klokken 7, lufte hunden og så gå igang. Jeg kan godt mærke presset - presset påvirker mine spisevaner, som bliver dårligere lige med det samme. Lever af Pepsi Max og nødder. Eneste grund til at jeg fik rigtig mad i dag, var gæsterne, ellers havde jeg bare ædt nogle flere nødder. Nemt, hurtigt, ingen opvask, ikke så meget pjat. Det er et skråplan og jeg skal i det hele taget også se at komme ud og løbe igen. Nå! Det er så meget jeg skal nå og klokken er snart midnat og jeg har MEGET at se til endnu!

Roger over - sov godt.
Max en time mere, så går i seng og håber at stresskvalmen jeg føler har lagt sig inden jeg vågner i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stresskvalme er publiceret 04/05-2021 23:50 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.