Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har hjulpet lidt til med at sidde vagt idag ved eksamen, - det halve af dem jeg sad med, smuttede før tid..de mente ikke at de skulle bruge deres karaktere til noget, så dem var de ligeglade med. Slapt! Jeg er typen der ikke mener at man skal gå efter en karakter på forhånd, men at man kommer med et stort fedt 0.0,- med ryggen mod muren er det nu op til dig, at gøre dit bedste for at vise hvor god du er...og få det du fortjener, hvis muligt..men når du kommer med ingen ting, er der intet press..universet er dit! din at erobre ;) Rick and Morty.

Jeg troede ellers lige der var en der ville svare på mit spørgsmål i går. Det med, hvis religion er en race, hvilken race blev jeg så, da jeg meldte mig ud af folkekirken? et godt sokratisk spørgsmål, designet til at få folk til at komme frem til at religion intet har med race at gøre.

Så læste jeg på en dør ind til toilettet, på skolen..noget en eller anden elev havde skrevet på den..der var en der mente, at drabet på george floyd var racistisk, og at sætte spørgsmåls tegn ved, om der var racisme var en ny slags racisme...suk, - hvis du ikke må stille spørgsmål ved ting, kan du aldrig finde ud af, om noget er rigtig eller forkert. Det er ved gode spørgsmål, man kan blive klogere..både dem der stiller dem, og dem der skal svare på dem.

F.eks hvordan ved du med sikkerhed, at politimanden var racistisk? f.eks, hvis jeg kalder en hvid mand en idiot, og bagefter kalder en brun mand for en idiot..er jeg så racistisk? eller er jeg blot ligeglad med folks farve og behandler folk ens.. du ved det ikke, for du kan ikke læse mit motiv ud af det. Manden er lige skyldig i drab, men motivet er måske ikke fordi han bare ikke kan lide brune..hvis folks eneste belæg for, at det må være racistisk, at manden var brun..så er det for tyndt. hvis han havde gjort det med en hvid mand..ville folk ikke sige det..man er nød til at se om der er andre omstændigheder, har manden sagt noget? der kan vise hans tanker...Jeg ved, at hvis man blot stiller spørgsmålene..der skal afdække hvad der er fakta, og hvad der er tro..så er man ilde set..så er man konservativ eller et eller andet andet..Men jeg er rød, mit problem er bare at jeg har en hjerne, der ikke stiller mig tilfreds med udokumenterede udsagn.

Ligesom jeg har et par andre spørgsmål, hvis folks bibel gud er sand :) du ved..universet er større end vi kan se, med utrolig mange galaxer og sol systemer i disse..så hvis denne gud skulle ha skabt så meget mere, end vi kan se..hvordan kan det så være, at det betyder noget, om vi blader 2 slags stof sammen, og hvorfor nogle drenges peniser skal skæres i? - og hvorfor man ikke må spise skal fisk...med så stort et univers, og stjerner der får vores sol til at ligene en pygmæ, og sorte huller der nærmest lader til, at universet er til for dem..hvorfor er det...at hvis verden skulle være skabt til os..at der er så uendelig lidt af den, vi kan være på..selv bare på jorden. Hvordan kan det være, at det nærmere virker som om, at vi i vores evolution har udviklet os til at klare os under de betingelser vi lever under..f.eks, hvid hud..hvor solen ikke skinner så meget..og brun der hvor solen er varmere..som bare en lille ting..en lille ting..ikke nok til, at lave en anden race ud af det..en race er ikke brudt ud fra en anden, så længe forskellene ikke er store nok til, at de ikke stadig kan avle med hinanden. Jeg så en Aron Ra video, omkring det..han har haft gang i en stam træ's projekt, hvor man via gener har forsøgt ud af, hvordan det hele hænger sammen..hvad der er i familie med hvad hvornår. f.eks er 2 af vores chromosomer smeltet sammen, i forhold til en specifik aberace..

heh, - lod min hjerne vandre rundt i alt det jeg har set på de sidste par dage..det er spændene at se hans video'er - der er noget at lære..yeps, ingen underholdnings programmer i tv til mig :)

glemte at skrive, at håbet på at en ville besvare mit spørgsmål om race var..fordi en havde svaret på den debat..men debatten var lavet kun for medlemmer bagefter, så jeg kunne ikke se hendes svar..så jeg skrev til hende om, hvad hendes svar var..men hun ikke ikke svare mig på, hvad hun havde skrevet..øv! - håbede lige på en debat.. det var en politisk tråd, hvor en politiker havde skrevet at det var..

også begyndte Mortal Combat musikken i baggrunden..den giver mig lyst til at træne..du ved "test your might"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slapt er publiceret 04/05-2021 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.