Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
8 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Brakvand
Marie Martin...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Fitness
Peter
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
6 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej Dagbog, - Jeg fandt en corona benægter i dag. De er tit ligeså troende som religiøse. Anyway, de få folk der havde svaret på det hun skrev, skrev bare på forskellige måder, at hun var dum. Det er ikke en måde at henvende sig til folk på, og det er aldrig en måde man får noget ud af det på. Det strider i øvrigt imod reglerne for god debat. I stedet for at begå den samme brøde som de andre, selv om hun er tog fejl..så begyndte jeg med at stille nogle sokratiske spørgsmål. Spørgsmål får folk til at skulle tænke, og overveje deres svar..er det gode nok, kan man få folk til at se, at de tager fejl. Mit andet mål, var at vise de andre, at man kan komme længere med den slags spørgsmål..jeg ved godt, de fleste nok i stedet tænker, at jeg er overlegen eller noget.. hvilket jeg så er, fordi jeg har sat mig ned og studeret nogle ting..som andre også kan gøre, hvis de ellers gad. Mit vej til at se dette som en måde, er gået igennem videoer med anthony magnabosco. Jeg mindes også legenden om sokrates, om han så har levet eller ej. Jeg begik en enkelt fejl i mit svar, på det hun sagde til mine mange spørgsmål. Hun skrev noget så simpel som flok immunitet, - men istedet for at konstatere, at det aldrig vil få gang på jord..da folk godt kan blive syge igen..pga mutationer..ja, jo flere der bliver syge, jo større chance for mutationer..også opnår du ikke nogen flok immunitet. I stedet for dette svar, burde jeg har stillet spørgsmålet "Hvis flok immunitet kan opnås, hvordan kan det så være, at der findes folk der har været ramt af corona mere end 1 gang?" - tage dem ved hånden, og lede dem ned af den vej der viser, at mange syge=støre risiko for mutationer=syge igen! som man kan blive det med influenza. I stedet for at blokere deres vej..

Så var der en let lille sag mere..en der kaldte en for et får..så skrev jeg den sædvanlige, at folk der bruger person angreb (ad hominem) tit gør det fordi de mangler argumenter..at han burde lære de logiske fejlslutninger at kende, inden han skriver på fb.

Jeg var ved at skrive på en post fra en af min gamle folkeskole klasse. Han skrev noget med "hvorfor er regeringen ligeglade med festivaller" - jeg burde ha svaret, - det er en "framing spørgsmål" - et andet spørgsmål kunne ellers være "hvorfor er regeringen ikke ligeglade med, hvor mange der bliver smittet?" Rammen for spørgsmålet er vigtig...Da spørgsmålet ikke tager højde for det omkring læggende..derfor, når man ser spørgsmålene, bør man overveje..hvilken ramme er der i dette spørgsmål!

heh, you could kick his ass in a debate :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sokratisk er publiceret 25/04-2021 21:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.