Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Hej Dagbog, - Jeg købte en alkohol fri øl til mine forældre. Glæder mig til at give dem den, den har de ikke prøvet før.

En kvinde skrev til mig i dag, - det lød som om hun havde løst til at skrive med mig, og var interesseret i mig. Men Jeg har taget dagens røde pille..så jeg er lidt ligeglad. Jeg har ikke brug for nogen i mit liv.

En underbo holdte døren for mig i går.. Jeg havde ellers håbet, at han ville lade være. jeg kunne se det på ham..så jeg gik med vilje en lidt længere rute fra min cykel, der ikke var lige imod døren..men nej, han stoppe stadig op, for at holde døren..Jeg hader det, for. hvis jeg har brug for hjælp skal jeg nok bede om det..folk forventer altid at man skal takke dem for noget, man ikke har bedt om..som om det er høfligt. Det ville være høfligt, at lade folk være i fred, hvis de ikke har bedt om noget fra dig.

En bus chauffør råbte "undskyld" efter mig, da jeg gik hurtigere end ham hen imod lyset. Han havde været med passager i en bus, jeg var med. Jeg ignorerede det første gang, anden gang..sagde jeg, - du behøver ikke undskylde for noget. Han ville bare vide, hvordan jeg havde tabt mig. For han havde set mig før..så jeg fortalte ham det.

Jeg hader de ord folk bruger, og de tomme handlinger..de lader som om, gør dem gode..sig hvad du vil..og lad være med at spilde min tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lever livet er publiceret 21/08-2021 13:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.