2 år siden

Mit alias

skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Ligesom mange kendte forfattere har gjort gennem tiden, så har jeg også igennem mit liv skrevet under et eller flere alias. Herinde er mit alias "Ayah".. - for mange vil navnet bare være et navn, mens det for andre vil betyde mere.. Det betyder i hvert tilfælde mere for mig.

i Japan betyder mit navn farver, mens det på arabisk betyder et mirakel fra Guds hånd.. Det sidste er det jeg har valgt, at skrive under. Forklaringen hertil, kom til mig, på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke viste hvor meget mere jeg ville kæmpe. Jeg var ikke sikker på, om min tilstedeværelse i verdenen var god nok, og om livet rent faktisk var givet til mig.. Det er tunge ord, det ved jeg godt.. Men sådan var det.. Jeg boede i en anden by, og når jeg indimellem gik ud, så gik jeg langs togskinnerne alene i mørket.. Her mødte jeg en tidlige morgen en ældre mand, siddende ved sporet med lukkede øjne, mens hans hænder var vendt op af.. Jeg ville ikke puffe til ham eller lign, men mit nærvær gjorde at han åbnede sine øjne kiggede undrende på mig og kaldte mig "Ayah". Den gang vidste jeg ikke betydningen af navnet, andet end jeg fandt det spøjst.. Han kendte jo ikke mig, og jeg kendte ikke ham.. Jeg stødte indimellem ind i den gamle mand, og hver gang smilte han og kaldte mig Ayah. Vi kunne ikke snakke sammen grundet sprogbarrieren.. Men alligevel hilste vi på hinanden, og der midt i min mørkeste tid, fik jeg lysten til at leve, lysten til at stå op, finde den gamle mand, og sige godmorgen til ham.. Men en dag var han væk, og jeg ledte rundt i nabokvarteret for at finde ham.. Efter søgen fandt jeg ham igen, siddende længere nede af skinnerne, denne gang med et tomt blik.. - jeg satte mig overfor ham som jeg havde gjort uger for inden. Han ænsede mig ikke, hverken da han rejste sig op og gik eller da han kiggede sig tilbage over skulderen..

Dagen efter gik jeg forbi min lokale møntvask.. Der var lukket og jeg stødte ind en ung mand, som fortalte at hans bedstefar fornyeligt var gået bort, og at stedet var lukket med ham.. Han kiggede på mig med triste øjne og sagde: "min bedstefar mødte Ayah, også drog han mod lyset. Der faldt ti-øreren for mig, og jeg slog blikket ned mens jeg fjernede en vildtfarende tårer.. For jeg var jo Ayah - Miraklet sendt fra Guds hånd..

Jeg har her senere tilladt mig at bære navnet Ayah, af to grunde.. Jeg blev af manden kaldt et mirakel fra Gud, hvorfor det ved jeg ikke... men jeg har mine formodninger, og for det andet for at ære værre hans minde, for han blev mit andet mirakel i den mørke tid, hvor jeg ikke vidste hvad jeg levede for.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit alias er publiceret 18/09-2021 21:52 af Ayah.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.