Familiefest...

En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagen startede ellers godt..

Kom op i morges, afsted til Fys, var der til tiden og for dælen han kunne da godt nok tage ved! Stakkels min balle, der garanteret er blevet gul og blå siden, men fantastisk følelse at få den arbejdet ordentligt igennem.

Kom hjem igen, gik tur med hunden. Skønt vejr.

Ind og ligge på sofaen. Havde en date, var uoplagt, så aflyste. Blev siden syg og tilbragte tre timer lænket til tønden.

Det hjalp godt ud på eftermiddagen, efter et par solide lure til en ligegyldig serie på HBO.

Aftenen skulle gå med familiefest, en rund corona forsinket fødselsdag. Længe siden jeg havde set dem alle sammen, så jeg glædede mig.

Fik en skidt placering ved bordet. Pyt med det, det gik fint med at få snakket lidt alligevel. Jeg er meget bange for at sige noget der ikke passer ind i selskabet, så hellere bare tie stille. Min bordherre kunne underholde om hans praktikant, der brugte str 49 i sko, og kun gik i 9. klasse.

Alle har mænd, koner og børn. Alle, undtagen mig. Min fætter elsker sin kone, det stråler ud af ham. Min søster hakker på sin mand, kronisk. Han er lastbilchauffør og i dag gik der brok i den. Han har saglige argumenter, super fint. Min kusine laver regnskaber i landbruget, spændende diskussion om mink og Copenhagen Fur.

Så gik der børn i den. Vi fik, min kusine og jeg, æren af min niece, på snart to.
Jeg aner ikke hvorfor - men jeg er heller ikke mor - men vi blev groft drillet med vores manglende tag på barnet. Min kusine er mor, det er kun mig der ikke er.

Jeg blev såret, ked af det, og edder gal og havde mest lyst til at melde mig ud af det hele lige på stedet. Baby blev lagt i seng af min søster, freden lagde sig ved bordet. Det skulle handle om ferier og mange gode oplevelser kom på banen. De fortalte om cykelferier, teltture osv. De fortæller også om hvor misundelige de er på mit job, der giver mig rejse efter rejse, til spændende destinationer i Norden..
Ingen hørte argumenterne omkring at det var arbejde, alle gik ud af tangenten om at det var et luksusjob og at jeg godt nok da måtte tjene mange penge.

Ehm.

Jeg sad der i mit sorte tøj. Sort fra inderst til yderst og en stor guldblomst om halsen. Diamanter i ørene og gylden og sort pynt i håret.

Jeg blev lidt eftertænksom midt i smalltalken. Den smalltalk der virker så uendelig ligegyldig. Min fætter siger noget interessant, men han er også den eneste selvstændige i flokken, resten er lønmodtagere..

Kom ved et uheld til at vælte et glad sodavand og lidt af det ramte min søsters kjole. Hun blev sur og udbrød: "Ej, hvor stiv er du lige!?!", til trods for at hun udmærket vidste, at jeg havde drukket Pepsi max som det stærkeste den aften.

Jeg blev vildt provokeret. Sur. Jeg tror ikke hun ved hvor meget jeg egentlig sidder og kæmper, og hvor skulle hun også vide det fra. Hun er gift, mor og de venter en mere. Hun er sygeplejerske, han er chauffør.

Jeg er...noget ingen af dem ved hvad er, men jeg har gået længe i skole!!

Klokken halv et kunne jeg ikke mere. Grædefærdig over at sidde i en flok hvor jeg bare ikke hører til, på anden måde end familiært.

Sidder på min sofa, min hund ved mine fødder. I morgen er dagen pakket igen og på mandag starter en ny uge med rejser og arbejde.

Jeg er smadret, træt, pisse hamrende ked af det og i morgen kæmper jeg videre.. Jeg bliver klogere på hvilken type mand jeg skal finde, for dælen hvor jeg håber at jeg snart finder ham..

Troede jeg havde gravet en frem, men så snart det lugter lidt af det jeg søger, fordufter de.. Den slags mand jeg gerne vil have, vil åbenbart ikke have en kæreste..

Hmm..

Der er mange tanker i mit hoved, burde ikke gå i seng, men det gør jeg nu alligevel, simpelthen for træt til andet..

Sov godt, håber i morgen bliver bedre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Familiefest... er publiceret 24/10-2021 01:33 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.