Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
5 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
13 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
13 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
9 år siden
Hej dagbog, dagen er startet. Jeg læste i nyhederne om en kvinde der mener hun er clavoyant. Et eksempel var, at hun så skilsmisser. Problemet med den er, at omkring 50% af alle der bliver gift også bliver skilt. Det vil sige, at sandsynligheden for at ramme rigtig, når man har alt tid tilrådighed, er ret stor. Ordet spiratuel blev også brugt..jeg aner ikke hvad det er,.hvis det har noget med det opdigtede begreb om sjæle at gøre,..så findes de ikke, videnskab har aldrig kunnet finde behov for at bruge det som en forklaring..tilgengæld vil jeg sige, at der findes en mængde information i det vi ikke siger..none communication..som kan give hints af, om alt går godt.

Nå, må se hvad resten af dagen byder på.

14:18 aah, Jester..min indre stemmer siger til mig, at fb er det modsatte af kærlighed..fb bruges til at lege, at man er perfekt..kærligheden handler om at se det perfekte i det uperfekte.. at turde vise sine fejl, og vide at man er elsket med dem..og selv at kunne elske det uperfekte menneske...jester...luk.. glem kærligheden, det er tidsspilde. People post their perfect pictures of themselves..thats not how life is! Know the imperfect..learn to love that..

15:43 - puha, hende der påstår at ha evner..kom tilbage i tankerne...Cold reading, kan man klare meget med. Husker hende der forsøgte med mig, gik hurtigt videre da hun ikke havde succes med det på mig. Jeg var endda så naiv at tro på det før jeg kom, men jeg er skeptiker.. og jeg var forberedt. Den aften var salen fyldt med folk, - og hun valgte 5-8 ud. Hvor jeg var en af dem, hun havde et så kaldt "budskab" til..som jeg aldrig rigtig fik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra morgen er publiceret 22/11-2021 07:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.