Fb gør mig vred

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg kan mærke det, hver gang jeg går på FB, og ser en helvedes masse mennesker sige noget komplet idiotisk føler jeg mig vred. Jeg var det her i morges fordi jeg skulle se, om bare en af alle de likes jeg igen har fået, måske havde skrevet noget...Men NEJ! Jeg var det igen lige før.. En havde havde skrevet noget afsindig dumt, - noget om at det er vaxinen der slår folk ihjel og ikke sygdommen..Suk, - Jeg føler nærmest, at jeg er blevet dummere af at læse den kommentar. Da den ikke giver logisk mening.. Kun i en verden, hvor regeringer prøver at slå deres tilhængere ihjel..for mig at se, plejer de værste af dem max at gå efter deres modstandere.

En anden havde skrevet, og den kommenterede jeg på.. at mundbind ikke hjælper imod virus, kun bakterier.. Suk, - så jeg skrev, at han burde gå ind på netdokter dk..og skrive det til dem, fordi de skriver nemlig at mundbind også beskytter imod virus, men selvfølgelig kun som et supplement. Men da han jo skriver noget andet...så må netdoktor jo tage fejl ..hehehe...jeg tror godt folk kunne se, hvad jeg skrev..

Min mor havde det ikke godt i går..hun havde fået 3. stik, men det kommer hun sig nok hurtigt over. Det er snart værre med det andet..De var ude og besøge de religiøse...de gamle JV'ere. Dem hvis barn døde i mens de troede.. Konen har fået alzheimers..og hun er i sidste fase..Mor kunne ellers godt lide hende..men hun er væk, hele hendes identitet er forsvundet..hun sidder nu blot afkræftet tilbage, kan ikke tale eller næsten røre sig..hun tisser og laver i bukserne..og der er kun den gamle mand til at hjælpe hende. Hvor er den sjæl henne de tror på? nu hvor hjernen er ved at være helt væk..må de da kunne se, at personligheden hænger i hjernen.. og INTET andet. Der er ingen behov for at opdigte en sjæl som forklaring på noget.. Det er synd..at miste en anden på den måde, må være det mest forfærdige der er..

Min mor sagde, at hun godt kunne ha tænkt sig at vide med sikkerhed..hvorfor deres dreng døde..med sikkerhed..om det var et spørgsmål om blod..som de vist har fra andre..

jeg har købt et par ting til mine forældre til i Morgen..Det er første advent.. De siger de ikke er børn..Nej, men de er mine forældre..og man skal skønne dem, imens man har dem.. en dag er det for sent at komme med noget...så har de ingen glæde ved det.

kan lige nå at høre lidt "home free" den mand har en dyb stemme..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fb gør mig vred er publiceret 27/11-2021 11:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.