Vand
Halina Abram...
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - De sidste dage har min middags mad stået på tun, æg og løg. jeg prøver at tabe mig lidt igen.. Jeg har stadig et tisse problem, - Jeg kan ligeså godt sige det som det er. Min blære fyldes konstant fyldt.. og jeg kan kun slat tisse. Efter det J kateter, går det bare ikke godt. der er stadig nogle uger, til de fjerner den nyresten. Mine nyre var jo også vokset sammen..så jeg har ondt i hele lænden/ryggen..når det er.

En meget positiv person fra arbejdet, har meldt sin ankomst på FB. Der er ved at være så mange, at jeg lavede en post ud til alle. Jeg bryder mig ikke om at ha arbejdsfolk der, for jeg bruger min profil til debat. De ser mig bare som en IT mand der fixer deres ting. Det er lidt som at blande to verdner, og se bag gardinerne.. Det er der jeg linker det musik jeg høre..tit deprimerende toner.

Nå jeg skrev, at jeg er ham der spørger, kritisere.. hvis man begynde at snakke om, at ens gud har regler og har indflydelse. Jeg har ham der skriver, hvis man er anti vaxer. For at sige det som det er, hvis man er ude i hampen. samt dette "MEN forstå dette, - Det er ikke altid at dem der stiller spørgsmål eller kritisere ens holdninger eller tro, der er ens fjende! Ligesom det ikke er alle der blot stryger en med håret, selvom disse godt ved, at man er ved at begå en fejl.. der er ens ven!" i håb om at folk forstår, at det ikke er personligt.

Så snakkede jeg kort om den nyhed, med ham manden der ville dræbe kvinder..med min hjælper, - det var hende der brage den op. Frygtelig tanke gang, - men måske forstår jeg, hvorfor det er endt der.

Som jeg ser det, har medierne fortalt historier med maden som skurk, med manden som den dumme. Det kan være stalkerne, morderne, dem som udøver sex chikane..de har kørt mange artikler med den vinkel de seneste år. Ingen historier om, at det er manden der er på bunden af samfundet, flest hjemløse, de hårdeste jobs, flest der begår selvmord..og bliver udsat for diverse ting.

Man lavede engang et experiment, hvor man fortalte alle med blå øjne at de var dummere og langsommere end dem med brune øjne..og man fortalte dem med brune øjne, at de var klogere og bedre end dem med blå øjne. efter at ha fået det at vide, - klarede dem med blå øjne sig også dårligere end dem med brune i testen..fordi de havde fået at vide, at de alligevel ikke blev regnet med..så forsøgte de sig ikke.

Det er det samme der kan ske, hvis man bliver ved med at køre på muslimer som værende dårligere mennesker. Det er ikke det jeg forsøger at fortælle dem som ateist, - jeg går efter relgionen, altid med en forståelse af at de er ligeså gode mennesker..de tager kun fejl på det punkt.

det er også den modsætning jeg ser på mig og df'erne. Jeg hader ikke folkene, jeg hader religionen, og dens indflydelse på folk.

Jeg er stadig MGTOW, - Det handler i en nødeskal om at droppe at søge efter en kvinde, men i stedet arbejde på sin egen lykke uden en. At samfundet ikke er sat op til, at ægteskab skal være en fordel for manden. Folk der laver en..ah men det er bare fordi i ikke kan få en..er lidt som at sige til en der ikke vil ha kylling, at det bare er fordi de ikke har mulighed for at få fat på en. Det at være alene er frivilligt, og til ens egen fordel. Jeg har oplevet for mange dårlige kvinder, til at kigger efter endnu en. Det ser ud som om, at det er den type jeg tiltrækker..og Nej tak til flere af dem.

Sidste ting, at prøve at forstå er ikke ens betydende med, at man holder med folk. Det der leder op til den forkerte tankegang, mener jeg bare er vigtig at prøve at finde ud af hvad er.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tun og æg er publiceret 18/01-2022 22:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.